Garderobe

Drømmegarderobe! Nå kan du skreddersy din egen garderobe etter dine mål -  ditt eget design og få garderoben helt som du ønsker hos Sørlandskjøkken. La deg inspirere av våre ulike og tidløse skyvedørsfronter som du enkelt kan tilpasse ditt rom, om det er til soverommet ditt, i gangen din eller under trappen så har vi løsningen for deg. Utvalget av størrelser, farger og materialer gir garderoben eller ditt walk in closet et flott og elegant utseende. Alle dørene leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe, sikkerhetsfolie på speil og glass og har opptil 20 års GARANTI.   Få orden på dine kjoler, skjerf, skjorter og bukser med garderober fra Sørlanskjøkken. Ta mål i dag, og kom innom til oss for å få et godt tilbud.  Vi har korte leveringstider og selvsagt meget gunstige priser.   Tegn enkelt din egen drømmegarderobe her   Velkommen innom til butikken vår  i Sørlandsparken.  

Priser

120 cm bredde

Innredning

Fra 2199,–
240 cm bredde

Innredning

Fra 5999,–

Flere kombinasjoner

Vi kan levere flere type innredningspakker etter ditt behov. Møbelinnredningen er for deg som ønsker stil, kvalitet og funksjonalitet i garderoben , på kjøkkenet, vaskerommet eller i boden. Trådkurver, sko hyller og buksehengere kan enkelt monteres på skinnene til møbelinnredningen.

8 ulike typer profiler

Det er 8 ulike typer profiler eller gripelister å velge mellom i våre garderobeløsninger. Til felles for alle profiler er at de er måltilpassede. Alle profiler passer på våre selvgående skyvedører med skinne sett i aluminium og kraftige kulelagerhjul med avsporings sikring. Alt selvsagt av ypperste kvalitet.Alle våre profiler kan vi levere i inntil 500 cm bredde og 254 cm høyde, og kan spesialbestilles etter egne mål.