Om oss

Om oss

Sørlandskjøkken – en spennende reise gjennom 10 år, og er klar for de neste 10!

Leif Homme og Kåre Rypestøl hadde jobbet hele livet med kjøkken og ønsket å starte sin egen kjøkkenfabrikk på Sørlandet. De fikk med seg Rolf Kaafjord og etablerte i 2006 Sørlandskjøkken AS, med like eierandeler.

Svært få hadde tro på at det var plass til en ny aktør i en bransje som var dominert av sterke lokale aktører og de største kjøkkenprodusentene i Norden.

Sørlandskjøkken ble en suksess fra første dag. Et enkelt konsept med sammensatte skap, god kvalitet, kort leveringstid, direkte leveranse fra vår produksjon uten fordyrende mellomledd og rimelig pris, traff markedet. Sørlandskjøkken var først ute i kjøkkenbransjen med nettopris – Ingen får rabatt, men alle får best pris!

Hele det første driftsåret ble det solgt over 300 kjøkken fra butikken i Sørlandstunet, Sørlandsparken. I 2016 selger vi over 500 kjøkken. Vi kommer til å selge 700 kjøkken i 2017!

Høsten 2016 lanserte vi våre nye baderoms innredninger og tidlig våren 2017 skal vi ha garderobeskap og tilbehør på plass. Det gjør oss til en enda mer komplett leverandør.

April 2016 ble Sørlandskjøkken AS 10 år. Sørlandskjøkken er et norsk produkt som er levert til over 5000 hjem på Sørlandet. Kjøkken selges fra vår butikk i Sørlandsparken og produseres i vår produksjon på Lohnelier i Søgne.
Sørlandskjøkken AS satser på solid bransjekunnskap, gode leverandører, best på service og erfarne kjøkkenselgere, som sammen med kundene tegner praktisk og funksjonelt kjøkken tilpasset den enkelte kundens behov, smak og økonomi.

Leif Homme døde brått i begynnelsen av 2016. Hans eierandel er nå overtatt av produksjonsleder Karsten Repstad og daglig leder Rolf Kaafjord. Alle eierne jobber til daglig i bedriften og har lang erfaring fra bransjen.

Også kjøkkenbransjen påvirkes av endring i kundenes kjøpemønster. De første årene nådde vi kundene gjennom avisannonser og bolig messer. I dag er også kjøkkenkundene på nett og på digitale flater og det må vi tilpasse oss.
Sørlandskjøkken kan kjøkken, men digitaliseringen er ny og spennende. For å møte denne fremtiden har vi i løpet av 2016 ansatte Janne Nordahl som salg og markedsleder. Hun skal sammen med den øvrige ledelsen og ansatte rigge Sørlandskjøkken for å møte kjøkken kundens endrede kjøpsvaner.

Vi tror at det enda i noen år vil være slik at de fleste kunder ønsker at en erfaren kjøkkenselger hjelper å tegne en praktisk kjøkkenløsning. Hos oss kan det enten skje ved fremmøte i butikken vår i Sørlandstunet, eller vi kan fjern tegne hos deg på din mobil, nettbrett eller din hjemme pc. Dette er for øvrig helt nytt hos oss, og vi opplever at flere og flere benytter seg av denne tjenesten. Man kan sitte i fred og ro hjemme på nett sammen med en av vår dyktige kjøkkenkonsulenter,og få tegnet sin kjøkkendrøm uten å måtte bevege seg utendørs i det hele tatt.

Hva fremtiden bringer vet vi ikke helt sikkert, men Sørlandskjøkken har som mål at alle i Agder fylkene som vurderer å bytte kjøkken skal ha Sørlandskjøkken som et kjent alternativ.
For å nå dette målet satser vi på å møte kundene der vi vet at de er – på digitale flater.

Under finner du en oversikt over våre ansatte.

Rolf Kaafjord
Daglig leder
Tlf: 911 09 552
rolf@sorlandskjokken.no
Hanne Fosseli
Butikksjef
Tlf: 918 94 844
hanne@sorlandskjokken.no
Janne Nordahl
Salgs– og markedsleder
Tlf: 911 61 056
janne@sorlandskjokken.no
Karsten Repstad
Produksjonsleder
Tlf: 480 62 009
karsten@sorlandskjokken.no
Kåre Rypestøl
Kjøkkenkonsulent
Tlf: 952 12 180
kare@sorlandskjokken.no
Camilla Thue
Kjøkkenkonsulent
Tlf: 468 16 487
camilla@sorlandskjokken.no
Sondre Trønnes Johnsen
Kjøkkenkonsulent
Tlf: 911 29 917
sondre@sorlandskjokken.no
Helene Kvarenes
Kjøkkenkonsulent
Tlf: 476 04 000
helene@sorlandskjokken.no
Petter Rudolfsen
Produksjonsmedarbeider
produksjon@sorlandskjokken.no
Svein Ove Langenes Olsen
Produksjonsmedarbeider
produksjon@sorlandskjokken.no