Søgne

Skandinavisk kjøkkendesign, er det som kjennetegner vår helt nye modell – Søgne. Dette kjøkkenet er klassisk, enkelt og elegant, og passer for deg som ønsker et hvitt kjøkken med det lille ekstra. Modellen Søgne er et kjøkken som passer til enhver bolig, og det enkle og stilrene gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på kjøkkenet ditt. Her er Søgne vist som greps fritt, og med soft touch fra Blum som gjør at du enkelt sikrer at kjøkkendøren åpner seg og lukkes varsomt. Se demonstrasjon her. Mange vil ha håndtak på sitt kjøkken, og det er også fullt mulig på denne modellen. Kjøkkenet vil da få et annet utrykk og tilpasses ditt behov.

Praktisk arbeidsplass

Smarte arbeidssoner er alfa og omega og en praktisk arbeidsplass mellom vask og kokesone er viktig, samt det å ha kjøleskap i nærhetene av det området du lager mat er vesentlig. Vi på Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkkenkonsulenter har lang erfaring og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.

Tilbehør

Med vår smarte skuff i skuff løsning får du automatisk mer plass og får utnyttet skuffearealet maksimalt. Vi leverer mange gode og praktiske løsninger til ditt nye kjøkken, og er opptatt av at det skal fungere for deg i hverdagen,