Farsund blå

Farsund Blå er en super- matt kjøkkenmodell, med anti- fingermerke overflate i høy kvalitet, og i et moderne og stilfullt design. En kjøkkenmodell for de som ønsker et kjøkken litt utenom det vanlige. Frontene er fremstilt av 19mm Mdf, og lakkert i en lekker blå farge. Dette er kjøkkenet for deg som ønsker fronter uten profiler og struktur. Det er mange superlativer som beskriver dette kjøkkenet, og det første man fester seg ved er den supermatte, fløyelsmyke overflaten. Frontene har lav refleksjonsgrad, og etterlater knapt merker ved berøring. Det er også enkelt å holde rent, i og med at det ikke har verken profiler eller struktur i seg. Det har også gode egenskaper mot bakterier, på grunn av den lukkede overflaten. Farsund Blå er et stilfullt og moderne kjøkken, og gjør seg spesielt fint i kombinasjonen med tilbehør som lys eik.

Høy kvalitet

Alle våre lyse kjøkken leveres med hvite skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Alle våre mørke kjøkken leveres med sorte skuffer. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping.

Ferdig sammensatt

Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering, og reduserer monteringstiden. Vi har dyktige montører som kan gjøre jobben for deg.