Fevik kjøkken

Det moderne møter det klassiske i Fevik kjøkkenet- et stilrent kjøkken med profilerte shakerfronter og fine linjer. Denne modellen har en nydelig gråtone, som verken er for lys, eller for mørk. Dette gjør at Fevik kjøkken passer vakkert sammen med utrolig mange fargenyanser. Her vises kjøkkenet med hvit benkeplate i kompositt, og med håndtak i børstet stål. Kombiner gjerne med glassfronter på skapene for å skape et luftig og lekkert uttrykk. 

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med hvite skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkkenselgere har lang erfaring og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.