Garderobe

Garderobe

Vi gir deg drømmegarderoben! Nå kan du sette sammen din egen garderobe etter mål -  i ditt  design. Du får garderoben helt som du ønsker hos Sørlandskjøkken. La deg inspirere av våre tidløse skyvedørsfronter som du enkelt tilpasser, enten det er til soverommet,  gangen  eller under trappen. Utvalget av størrelser, farger og materialer gir garderoben eller ditt walk- in closet et elegant utseende. Alle dørene leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe, sikkerhetsfolie på speil og glass og har opptil 20 års GARANTI. Med garderober fra Sørlandskjøkken får du orden på kjoler, skjerf, skjorter og bukser. Ta mål da og kom innom til oss, så får du et godt tilbud. Vi har korte leveringstider og gunstige priser. Vi kan hjelpe deg å tegne din egen drømmegarderobe. Velkommen innom butikken vår i Sørlandsparken. 
 
Flere kombinasjoner
Vi leverer flere typer innredningspakker, alt etter ditt behov. Møbelinnredningen er for deg som ønsker stil, kvalitet og funksjonalitet i garderoben, på kjøkkenet, vaskerommet eller til boden. Trådkurver, sko-hyller og buksehengere kan enkelt monteres på skinnene til møbelinnredningen.
 
Åtte ulike typer profiler
Velg mellom åtte ulike typer profiler eller gripelister i våre garderobeløsninger. Alle profiler er måltilpassede og passer på våre selvgående skyvedører, som har skinne sett i aluminium og kraftige kulelagerhjul med avsporingssikring. Alt er av ypperste kvalitet. Våre profiler kan leveres i inntil 500 cm bredde og 254 cm høyde, og kan spesialbestilles på mål.          Velkommen innom til butikken vår  i Sørlandsparken.  

Priser

120 cm bredde

Innredning

Fra 2199,–
240 cm bredde

Innredning

KUN 8.670.-

Flere kombinasjoner

Vi kan levere flere type innredningspakker etter ditt behov. Møbelinnredningen er for deg som ønsker stil, kvalitet og funksjonalitet i garderoben , på kjøkkenet, vaskerommet eller i boden. Trådkurver, sko hyller og buksehengere kan enkelt monteres på skinnene til møbelinnredningen.

8 ulike typer profiler

Det er 8 ulike typer profiler eller gripelister å velge mellom i våre garderobeløsninger. Til felles for alle profiler er at de er måltilpassede. Alle profiler passer på våre selvgående skyvedører med skinne sett i aluminium og kraftige kulelagerhjul med avsporings sikring. Alt selvsagt av ypperste kvalitet.Alle våre profiler kan vi levere i inntil 500 cm bredde og 254 cm høyde, og kan spesialbestilles etter egne mål.