Gratis interiørkonsulent ved kjøp av kjøkken i hele juli - Kjøkken fra Sørlandskjøkken | Kjøkkeninnredning

Hvitevarer Kjøkken Oppussing

Gratis interiørkonsulent ved kjøp av kjøkken i hele juli

Ved kjøp av kjøkken til over 50.000 tilbyr vi nå gratis interiørkonsulent hjelp, dette til en verdi av kroner 3000.- Dette inkluderer konsulent hjelp, råd og veiledning samt utarbeidelse av moodboard.

Gratis interiørhjelp i hele juli!

Et moodboard er en collage som visualiserer en helhet rundt en ide’ basert på virkemidler som foto, skrift, farger og teksturer som formidler en stil eller en stemning. Dette hjelper deg til å se helheten i det rommet du ønsker å fornye. Man står bedre ruster i oppussingen. Sørlandskjøkken tilbyr nå denne tjenesten gratis ved kjøp av kjøkken hos oss i hele juli.

Vi vet at kjøp og fornyelse av kjøkken er en stor investering, det innebærer også enkelte ganger at man må fornye både gulv, vegger og tak- i tillegg må man også gjerne velge øvrig interiør som møbler, og lamper til det nye kjøkkenet. Farge og materialvalg, praktiske løsninger og planlegging som passer din smak og dine ønsker – er noe av det vi kan tilby gjennom denne kampanjen. Mange opplever at det er mange valg man må ta, og akkurat nå får du gratis konsulent hjelp av stylister til å ta valgene sammen med deg.  Under denne kampanjeperioden samarbeider vi med Kamelon stylistene. Som består av 4 jenter som har hver sitt fagfelt og hver sin kompetanse innen boligplanlegging og boligstyling. Dette er veldig dyktige og kreative jenter som lager løsninger for deg som kunde på en god – innbydende og behagelig måte. Les mer her http://www.kamelonstylistene.no/

For de som ikke ønsker denne tjenesten så tilbyr vi et gavekort på kroner 3000.- ved kjøp av kjøkken hos oss i hele juli. Dette gavekortet kan du benytte på kjøpe deg opp på kjøkkenet ditt, på hvitevarer, bad eller garderobe.
interiør konsulenter