Jobbe hos oss? - Kjøkken fra Sørlandskjøkken | Kjøkkeninnredning

Stilling Ledig

Jobbe hos oss?

 

Sørlandskjøkken AS er en lokal kjøkkenprodusent på Sørlandet med butikker i Sørlandsparken Kristiansand, på Stoa i Arendal og på Forus i Stavanger. Produksjonen er på Lohnelier i Søgne. Bedriften ble etablert i 2006 og eies av tre ansatte. Vi er totalt 30 ansatte, omsetter for ca. 70 Mill i året og har god og sunn økonomi.

 

Søknadsfristen har utløpt. 

Til butikken vår på Stoa i Arendal trenger vi en ny selger i full stilling. Er dette deg? 

 

Motiveres du av salg – og av å gi kunden den aller beste kundeservice- opplevelsen? Trigges du av å få fornøyde kunder hvor DU har hjulpet de gjennom hele salgsprosessen?

Vi ønsker oss selgere som gjerne har erfaring fra salg av kjøkken, bad og garderobe. I tillegg til å være en dyktig selger med høy serviceprofil, må du være positiv, engasjert, effektiv og kreativ. Du må trives med et høyt arbeidstempo samt det å jobbe strukturert og selvstendig – selvsagt alltid med kunden i fokus! Du drives av kundetilfredshet og gode resultater, i et trivelig arbeidsmiljø med faglig dyktige og engasjerte kollegaer.

Vi ser etter en person med glimt i øyet, ekte engasjement, som er pålitelig, og vekker tillit i den daglige kontakten med våre kunder. At du er interessert i interiør, og følger med på utvikling og trender, vil være også være en fordel.

Våre emosjonelle verdier er at vi er ærlige, folkelige, stolte, og vi skal levere trygghet og kvalitet gjennom hele verdikjeden vår. Kjenner du deg igjen i dette, da bør du bli en av våre nye medarbeidere.

 

Arbeidsoppgaver:

Kunderådgivning og salg av kjøkken, bad og garderober til privat og bedriftsmarkedet

Du er kreativ, trygg og viser faglig dyktighet ved presentasjon av planløsninger og tegninger sammen med kunde. Du trives med personlig salg som gjør at kundene føler seg tilfredse i hele kjøpsfasen.

Følge opp og ta ansvar for kunden gjennom hele kjøpsprosessen, fra første møtet i butikken og videre gjennom hele verdikjeden vår.

 

Kvalifikasjoner vi ønsker oss:

 • Erfaring med salg og virkelig forståelse for hva kundeservice er
 • Kunnskap og en brennende interesse for kjøkken, bad og garderobe
 • Generell god datakompetanse
 • At du har erfaring fra bransjen. Winner tegneprogram vil være en stor fordel og vil bli vektlagt, men ingen forutsetning da opplæring vil bli gitt.
 • Vi tar det som en selvfølge at du er nøyaktig og grundig i alle ledd, at du jobber strukturert, og har utpreget ordensans
 • Være en tillitsvekkende og relasjonsbyggende selger
 • Være ansvarsbevisst
 • Yte det lille ekstra, og gi kunden med enn de forventer
 • Være en god lagspiller og medarbeider

 

Sørlandskjøkken tilbyr;

 • En trygg arbeidsplass i et veletablert selskap, med god økonomi
 • God opplæring
 • Vi kan tilby et spennende, hektisk, dynamisk og trivelig arbeidsmiljø, med kort beslutningsvei, og muligheter for den rette personen til å utvikle seg selv i stor grad.
 • Du får muligheten til å jobbe med lokal og norskproduserte kvalitetsprodukter
 • Fast lønn og provisjon med store muligheter for den som oppnår gode resultater.

 

Send oss din søknad, CV og eventuelle andre dokumenter du måtte ha til post@sorlandskjokken.no

 

Søknadsfristen var 10.10.21.

 

Vi ser frem til å høre fra akkurat deg!

 

 

Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Lisbeth, som er butikksjef i Arendal.

Mail: Lisbeth@sorlandskjokken.no, tlf. 41690245

 

 

 

 

 

 

 

 

Sørlandskjøkken er en lokal kjøkkenprodusent på Sørlandet, som produserer og leverer kjøkken, bad og garderobe fra sine produksjonslokaler i Søgne. Vi er i stadig vekst, og har den siste perioden ansatt 3 nye kjøkkendesignere, 4 produksjonsmedarbeidere og 2 montører.

 

Ønsker du å jobbe hos oss? 

Vi har for tiden ingen flere stillinger enn kjøkkendesigner utlyst. Ønsker du å jobbe hos oss, kan du følge med her på hjemmesiden. Her legger vi ut alle stillinger som utlyses. 

 

 

Sørlandskjøkken  –  Nært og lokalt | Raskt og enkelt