God jul og godt nytt år! - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Informasjon

God jul og godt nytt år!

 

Nå er vi inne i den fine juletida, i et år som har vært fylt med store utfordringer, men også fantastiske muligheter!  Vi er takknemlige for alle de fantastiske kundene som har handlet hos oss dette året, som har ført til ny rekordomsetning for Sørlandskjøkken. Og vi er takknemlige for de flotte, hardtarbeidende menneskene som jobber hos oss.

Kanskje vi kan være litt stolt over dette året også.
Et år som også har gitt oss mange utfordringer med forsinkelser av leveranser til vårt lager, og begrensninger av råvarer til vår produksjon. Et år hvor vi alle har måtte tenke nytt og annerledes…

Allikevel har vi har klart holde høyt servicenivå, og ha kort leveringstid, som Sørlandskjøkken er kjent for. Og på tross av alle disse utfordringene, har vi vært stødige og holdt kursen rett. Det kan vi takke alle våre fantastiske kollegaer og medarbeidere for. De har brettet opp armene, og satt inn et ekstra gir.

De fortjener heder og ære.

 

I 2022 har vi åpnet landet etter en pandemi, og vi har kunnet møte hverandre, klemme hverandre, og tilbringe tid sammen med våre venner og kjære. Det har vært mye glede dette året.

Dessverre er koronaviruset alltid der med oss, men vi må se fremover, og vi skal alle komme oss gjennom det også …

Sammen.

Nå ser vi mot 2023, og vi er mer enn klare for nye utfordringer, og hyggelige samarbeid videre.

 

Vi vil med dette ønske alle våre gode kunder, leverandører og samarbeidspartnere, en god og fredfylt jul, og et riktig godt nytt år. Og gleder oss til å jobbe sammen videre i 2023. 

 

God jul og godt nytt år! 5