Sørlandskjøkken - Ny stolt sponsor av FK Jerv! - Kjøkken fra Sørlandskjøkken | Kjøkkeninnredning

Ukens innlegg

Sørlandskjøkken – Ny stolt sponsor av FK Jerv!

Stolt ny sponsor!

– Vi har hørt mye bra om Jerv og nettverket rundt klubben og vi er stolte over å bli endel av dette nå, sier Salgs- og markedssjef Janne Nordahl i Sørlandskjøkken AS.

Det skjer mye positivt rundt Jerv og vi opplever dem som ujålete, folkelige og personlige. Dette er noe vi i Sørlandskjøkken setter høyt og som vi kan assosiere oss med, fortsetter hun.

Feirer 12 år!

Sørlandskjøkken feirer 12 år i markedet i disse dager og har fra butikken i Sørlandsparken solgt over 700 kjøkken og 200 bad til privat- og prosjektmarkedet på Agder i år. Totalt har vi gleden av å ha mer enn 6000 kjøkken hjemme hos kunder i begge fylkene. Det er vi veldig stolte av!

– Vi ønsker å skille oss fra våre konkurrenter og sier derfor “Aldri flatpakket, alltid sammensatt uten at det går på bekostning av pris og kvalitet!”

“Kortreist kjøkkenleverandør”
Alle kjøkken, bad og garderober blir lokal produsert i Søgne. Der står 7 meget kompenente og dyktige medarbeidere som har vært med Sørlandskjøkken i mange år. De jobber hver dag med å produsere kjøkken, bad og garderober til deres kunder.

Gleder oss til 2018 – både når det gjelder kjøkken, bad og fotball!
– Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt spennende år i 2018. Og kan nå glede oss til en spennende fotballsesong på Jervlaget også!

Vi gleder oss til å ta del i nettverket rundt klubben og bli en del av Jervfamilien, avslutter Nordahl i Sørlandskjøkken AS.

Les mer om FK Jerv på deres nettsider. Heia Jerv!

Jerv