Nytt kjøkken i høst? - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Interiørtips

Nytt kjøkken i høst?

Skal du pusse opp hjemme denne høsten?
Igjen og igjen hører vi at leveringstider er lange, og at leverandører har problemer med å levere i tide.
Skal man i gang med et nytt oppussingsprosjekt, kan dette prosjektet vise seg å ta mye lenger tid enn man tror.
Men ikke hos Sørlandskjøkken.

 

Pusse opp kjøkken?

Mange bruker høsten til å gjøre nye endringer hjemme. Vi går mot den tiden av året, hvor vi tilbringer mer tid inne, og ønsker å ha det lunt og koselig rundt oss. Etter mange år med grånyanser og kaldere farger i interiøret, er årets trender varmere og lunere. Paletten viser jordtoner som beige og brun, men også mellomtoner som greige og kalkgrå. Vi ønsker å ta naturen med inn i hjemmene våre, og velger materialer som tre, stein og lær.

Vi ser en tydelig trend hos de som pusser opp kjøkkenet sitt, at de velger beige toner, og lyst treverk. Flere og flere ser mot mørkere treverk, som røkt eik og valnøtt.

 

Beige palett

Hos Sørlandskjøkken kom det i vår en lys, greige front som har blitt veldig godt mottatt. Modellen heter Farsund Sand, og har en supermatt og slett finish. Med den kan man skape både et minimalistisk uttrykk, men også et lunere og varmere uttrykk.

En nyhet hos Sørlandskjøkken, er nå en enda varmere front i supermatt og slett utførelse. Denne kommer for salg nå, og kan leveres fra og med uke 46. Den heter modell Høvåg, og har en nydelig beige farge, som verken går mot gult eller rødt. En nøytral beige. Vi har allerede hatt stor entusiasme rundt den nye kjøkkenmodellen.

 

Pusse opp kjøkken i høst? Ny kjøkkenmodell - Farsund Sand.

 

Kort leveringstid

Når salget øker, må vi også øke produksjonskapasiteten vår. Dette gjør at vi kan produsere enda flere kjøkken denne høsten, og kan levere med kort leveringstid! Hvis du går med tanker om å pusse opp kjøkkenet ditt, ønsker vi deg velkommen inn til oss for en hyggelig kjøkkenprat, og en visning av de nye modellene våre. Vi kan nå levere kjøkken på 3-4 uker.

 

Mer kjøkkeninspirasjon: https://www.sorlandskjokken.no/inspiration/