Produksjon

Produksjon

Kjøkkenspesialister i arbeid

I snart 15 år har Sørlandskjøkken produsert kortreiste kjøkken til sørlendinger, i tøff konkurranse med store, nasjonale aktører. Hvert år leverer våre produksjonsmedarbeidere over 700 kjøkkenløsninger til landsdelen. Suksessoppskriften er dyktige medarbeidere, effektiv produksjon, over korte avstander. Det gjør at vi kan levere produkter av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris, selv om vi er en liten, lokal bedrift.  

 

Hos Sørlandskjøkken får alle samme lave nettopris, levert direkte fra vår produksjon, uten fordyrende mellomledd. 

 

Butikken og produksjonslokalene

Sørlandskjøkkens ansikt utad er butikkene i Kristiansand, Arendal og Stavanger. Her jobber 12 medarbeidere med salg, markedsføring og ledelse. På 300 kvadratmeter har vi stilt ut vårt store utvalg av kjøkken, baderomsmøbler og garderobeløsninger. Produksjonsavdelingen vår ligger på Lohnelier i Søgne. Her har vi ti medarbeidere som jobber med å lage  kundenes kjøkkenløsninger. Her tilpasses løsningene etter kundens behov. Det er også et team på ti montører som daglig er på farten for å montere kjøkken hjemme hos kunder. 

Produksjonen vår i Søgne er åpen fra 07:00 til 15:00 mandag – fredag. Henting i arbeidstiden er mulig, men husk bærehjelp da våre produksjonsmedarbeidere er opptatt med sine daglige gjøremål. Det er også viktig å huske å ta med tau eller stropper for god sikring av skapene, gjerne også en presenning dersom det er fare for regn. Ved henting, må det alltid avtales på forhånd med vår produksjons sjef Karsten Repstad. Ring han på 48 06 20 09. 

 

Se en liten film fra produksjonen vår:

Se lokasjon på kartet nedenfor: