Søgne

Skandinavisk kjøkkendesign, er det som kjennetegner vår nye modell – Søgne. Dette kjøkkenet er klassisk, enkelt og elegant, og passer for deg som ønsker et hvitt kjøkken med det lille ekstra. Modellen Søgne er et kjøkken som passer i alle typer boliger. Den enkle og stilrene formen gir deg mulighet til å sette ditt personlige preget på kjøkkenet. Her er Søgne vist som greps fritt, og med BLUEMOTION fra Blum som gjør at du enkelt sikrer at kjøkkendøren åpner seg og lukkes varsomt. Se demonstrasjon her. Mange vil ha håndtak på kjøkkenet sitt, noe denne modellen gir mulighet til.  Kjøkkenet vil da få et annet uttrykk, tilpasset ditt behov.   Se demonstrasjon her.

Praktisk arbeidsplass

Smarte arbeidssoner er alfa og omega. Du trenger en praktisk arbeidsplass mellom vask og kokesone. Kjøleskapet bør være i nærheten av det området du lager mat i. Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ditt ikke bare skal ta seg godt ut men også fungere i praksis. Våre kjøkkenkonsulenter har lang erfaring i år sette sammen kjøkkenløsninger som fungerer til arbeid, hverdagsliv og fest.

Tilbehør

Med vår smarte skuff-i-skuff løsning får du automatisk mer plass og får utnyttet skuffearealet maksimalt. Vi leverer mange gode og praktiske løsninger til ditt nye kjøkken som forenkler hverdagen.