Sørlandskjøkken Arendal - Kjøkkendesign til fornuftig pris

about-more Kjøkken

Sørlandskjøkken Arendal

For deg som ikke kjenner til Sørlandskjøkken fra før, så er Sørlandskjøkken en lokal bedrift fra Sørlandet, som åpnet sin første butikk i 2006. Vi produserer alle våre kjøkken, bad, vaskerom og garderober lokalt på Sørlandet, og kan derfor levere både kortreist og rimelig. Produksjonen vår er miljøsertifisert, og ligger på Lohnelier i Søgne. I 15 år har vi produsert og levert kjøkken, bad og garderobe i Agder. 

Sørlandskjøkken Arendal

Sørlandskjøkken Arendal har rukket å ha åpent i snart 3 år nå, og vi har blitt veldig godt mottatt. Hver dag får vi besøk av hyggelige kunder, som trenger tips og råd til oppussing av kjøkkenet eller badet sitt, og vi setter stor pris på alle som kommer innom oss. Mange har også oppdaget at vi leverer garderobeløsninger og skyvedører! 

 

Hils på våre kjøkkendesignere: 

Helene Kvarenes            Arendal 2

Helene Kvarenes – Kjøkkendesigner                                Lisbeth Refvik – Kjøkkendesiner og Butikksjef

 

Tegner gratis

Hos Sørlandskjøkken Stavanger tegner vi gjerne på dagen, og hjelper deg med å designe et kjøkken som både er lekkert, og funksjonelt. Vi har dyktige, og erfarne, kjøkkendesignere som kan hjelpe deg med å utnytte rommet ditt til det fulle, samtidig som du får et kjøkken som er vakkert og har gode arbeidssoner. 

Vi tegner helt gratis, og etter at du har hatt tegnetime hos oss, får du med deg både tilbud og tegninger i hånda. Det er selvfølgelig helt uforpliktende å booke tegnetime hos oss, og det koster ingenting.  Du kan booke time hos oss her: https://www.sorlandskjokken.no/bestill-mote/

 

Kort leveringstid

Vi leverer ferdige sammensatte skrog med innmat, og ikke flatpakket. Alt produseres og settes sammen på Sørlandet. Vi har nesten alle modellene våre lagerført, noe som betyr at vi har kort leveringstid. Dette gjør at vi også kan ha overraskende fornuftige priser. 

Bestiller du kjøkken fra Sørlandskjøkken, leverer vi det rett hjem til deg, og bærer det inn. 

 

Rimelig kjøkken

Fordi vi er lokale, og lagerfører våre kjøkken, kan vi levere kvalitetskjøkken til en overaskende fornuftig pris. Kom innom oss, og sjekk hva din kjøkkendrøm vil koste! Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idè og tegning, til montering hjemme hos deg. Vi tror du blir positivt overrasket over prisen. 

 

Kom igang med akkurat ditt prosjekt – vi er her for å hjelpe deg.

Velkommen inn!

Sørlandskjøkken  –  Nært og lokalt, raskt og enkelt