Sørlandskjøkken - våre samarbeidspartnere - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Ukens innlegg

Sørlandskjøkken – våre samarbeidspartnere

Leverandører:

Sørlandskjøkken er stolte over sine samarbeidspartnere.

Produkter med høy kvalitet og standard i alle ledd er sentralt i det gode og gjensidige samarbeidet.

Sørlandskjøkken har siden sin oppstart i 2006 levert løsninger til over 5000 hjem på Sørlandet. Våre samarbeidspartnere komplimenterer vår lokale kjøkken-produksjonsavdeling på Lohnelier i Søgne.

Leverandørenes produkter løfter særpreget til Sørlandskjøkkens portefølje innen kjøkken, bad,og garderobe.

Følgende leverandører bidrar til våre løsninger.

*Klikk på bedriftslogo for direktelink.


blum

Blum:
Blum er et internasjonalt selskap som produserer løfte, hengsel og uttrekks systemer systemer og tilhørende monteringsverktøy for skap og møbelindustrien.
Blum spesialiserer seg på produksjon av inventar og systemer for møbler, spesielt for kjøkken.


Leverandørlink

Beslagtekninkk:
Beslagteknikk AS leverer beslag til snekkerier, møbelprodusenter, kjøkken, baderom og innredningprodusenter over hele landet.


Leverandørlink

Gorenje:
Gorenje tilbyr forbrukere et bredt spekter av innovative og designpregede husholdningsaparater med vekt på enkelhet.


Leverandørlink

Franke:
Franke er en verdensledende leverandør av produkter og løsninger for boligkjøkken og bad, profesjonell mat-service, kaffepreparasjon og semi- / offentlige toalettrom.


Leverandørlink

Fibo-Trespo:
Vanntett, flott og sikkert! Fibo-Trespo leverer veggsystemer for bad, kjøkken, garasje og vaskerom. Ja, i et hvilket som helst rom. Det er fem ganger raskere legge fibo-panel enn å legge fliser. Fibo panelene går fra gulv til tak og tilbys i over 750 varianter. Godkjent for Norske våtrom med 15 års garanti.


Leverandørlink

Nerostein:
Nerostein har spesialisert seg i produksjon og montering av benkeplater i granitt (naturstein), marmor og komposittstein. Med over 20 års spesialisering og erfaring i bransjen leverer de produkter av høy kvalitet, vennlig og rask service med kort leveringstid til konkurransedyktig pris. Nerostein produserer både for hjemmet og det offentlige. I private hjem brukes produktene våre først og fremst på kjøkken og bad.


Leverandørlink

Scan-Domestic:
Scandomestic med hovedkontor i Silkeborg, Danmark. Importerer, lagerfører og distribuerer hvitevarer og kommersielle apparater i Norden, Storbritannia og store deler av nord- og sentral Europa.


Leverandørlink

Øvrebø Kjøkkenprodukter:
Øvrebø Kjøkkenprodukter er en familiebedrift lokalisert i moderne lokaler på Øvrebø – 20km nord for Kristiansand. Bedriften leverer benkeplater, kjøkkenhetter både for rettvegg og fritthengende, underlimte vasker og kitchenboard veggpaneler. Lageret omfatter heltreplater i forskjellige treslag og finer. Øvrebø Kjøkkenprodukter produserer også produktene sine etter tegning fra kjøkkenkonsulenter og etter kundens ønske og tilpasses kjøkken fullt av detaljerte utskjæringer og ned til det hypermoderne eller superminimalistiske. Som Øvrebø Kjøkkenprodukter sier det selv: Hos oss er håndverket vår stolthet. Vi går derfor aldri på akkord med kvalitet, men våre produkter representerer alltid solid, moderne håndverk.


Leverandørlink

Horn
Horn Bordplader A / S er en av Danmarks ledende leverandører av kvalitets bordplater, alt fra massivt tre og laminat til GetaCore® og Corian® for stål, kompositt, granitt. Horn lager benkeplater i henhold til dine behov og mål i ditt hjem. Fra den tradisjonelle benkeplater, baderomsløsninger og bruksbordsflater til kontor og spisebord.


Leverandørlink

Siemens:

Siemens innbyggingsprodukter kan omdefinere matlagingsopplevelsen og kjøkkenatmosfære din. Hvert enkelt produkt utmerker seg på tre ulike måter: Med eksepsjonell teknologi, iøynefallende design og banebrytende innebygde løsninger.
Planer om å oppgradere hvitevarer til kjøkkenet?
Spør oss om integrerte løsninger, neste gang du tar kontakt.