Arendal - Kjøkken fra Sørlandskjøkken | Kjøkkeninnredning

Sørlandskjøkken i Arendal

Velkommen til vår nye butikk i Arendal! Det er en stor investering i det å skulle kjøpe nytt kjøkken, og det tar vi på Sørlandskjøkken alvorlig! Derfor er våre kjøkkenkonsulenter erfarne og veileder våre kunder på den beste måten, man føler trygghet og kompetanse sammen med våre konsulenter. Vi kontrollmåler hjemme hos kunden, og det er med på å sikre kvalitet hele veien. Pris er avgjørende for mange og det er vi også opptatt av. Samme hvilke fase du er i livet så skal vi alltid finne en løsning som er tilpasset våde prosjektet og budsjettet ditt. Det at vi er fokusert på pris går aldri ut over kvaliteten på det vi leverer.

Åpningstider

Mandag :10.00-16.00
Tirsdag :10.00-16.00
Onsdag :10.00-16.00
Torsdag :10.00-16.00
Fredag :10.00-16.00
Lørdag :Stengt - time etter avtale
Søndag :Stengt

Ring oss i dag

47 60 40 00

Vi tilbyr også tegnetime utenfor åpningstid mandag, tirsdag, onsdag eller lørdag etter avtale. Avtale utenom åpningstid kan gjøres med:

Vivian Nilsen - 950 33 186 vivian@sorlandskjokken.no
Lisbeth Refvik - 416 90 245
lisbeth@sorlandskjokken.no

Arendal-team-image

Lisbeth

Startet med kjøkken, bad og garderobe i 1997 i familiebedriften Skapfabrikken og var der frem til 2016. Jeg er nå glad for å være en del av Sørlandskjøkken, som har et konsept med spisskompetanse i alle ledd og med egen produksjon i Søgne. Elsker å finne de perfekte løsningene til kundene og gleder meg til å designe ditt kjøkken.

Arendal-team-image

Vivian

Utdannet interiørdesigner, og har en stor interesse for faget. Vektlegger det praktiske i et kjøkken etter kundens behov, og fletter dette inn med det estetiske. Har dere gulv- og fargeprøver fra rommet, så hjelper jeg gjerne med tips rundt sammensetningen. Sammen finner vi uttrykket dere er ute etter, og et kjøkken som skal fungere optimalt for deg og dere.