Garderobeskap

Vi gir deg drømmegarderoben! Nå kan du sette sammen din egen garderobe etter mål -  i ditt  design. Du får garderoben helt som du ønsker hos Sørlandskjøkken. La deg inspirere av våre tidløse skyvedørsfronter, som du enkelt tilpasser, enten det er til walk-in på soverommet,  garderobe i yttergang,  eller oppbevaring på vaskerom. Ta mål hjemme da, og kom innom til oss, så får du et godt tilbud. Vi har korte leveringstider og gunstige priser. Vi kan hjelpe deg å tegne din drømmegarderobe. Butikkene våre ligger i Sørlandsparken Kristiansand, på Stoa i Arendal, og på Forus i Stavanger.         

Ulike typer profiler
Velg mellom forskjellige typer profiler eller gripelister i våre garderobeløsninger. Alle profiler er måltilpassede, og passer på våre selvgående skyvedører, som har skinne- sett i aluminium og kraftige kulelagerhjul med avsporingssikring. Alt er av ypperste kvalitet. Våre profiler kan leveres i inntil 500 cm bredde og 254 cm høyde, og kan spesialbestilles på mål. Husk å ta med dine mål, når du kommer inn til oss.  

Sett sammen den løsningen som passer for deg!

La din livsstil være utgangspunktet for hvordan du ønsker å utforme garderoben din. Tenk gjennom hva du skal ha lett tilgjengelig, og hva du skal oppbevare, og så hjelper vi deg med å sette opp et forslag til din nye garderobe. Er det kurver som er best for deg, så du lett kan se hva du har, eller er det skuffer som skjuler, og som gir et ryddig og lekkert uttrykk? 

Funksjonelt

Utvalget av størrelser, farger og materialer gir garderoben et elegant utseende. Alle våre dører leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe, sikkerhetsfolie på speil og glass, og har opptil 20 års GARANTI. Med garderober fra Sørlandskjøkken får du orden på kjoler, skjerf, skjorter og bukser.