Produksjon - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Produksjon

I 17 år har Sørlandskjøkken produsert kortreiste kjøkken til sørlendinger, i tøff konkurranse med store, nasjonale aktører. Hvert år leverer våre produksjonsmedarbeidere nærmere 1000 kjøkkenløsninger til landsdelen, og med ny butikk på Forus i September 2020, åpnet vi for å levere kjøkken vestover opp til Stavanger også. Suksessoppskriften er dyktige medarbeidere, effektiv produksjon, og korte avstander. Det gjør at vi kan levere produkter av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris, selv om vi er en liten, lokal bedrift.  

Produksjonsavdelingen vår ligger på Lohnelier i Søgne. Her har vi seksten medarbeidere som jobber med å lage kundenes kjøkkendrøm, og løsningene tilpasses etter kundens behov. Vi har også et team med montører som daglig er på farten for å montere kjøkken hjemme hos kunder. 

Produksjonen vår i Søgne er åpen fra 07:00 til 15:00 Mandag - Fredag, men her har vi ingen kunde- betjening.

Henting av bestilt kjøkken i arbeidstiden er mulig, men husk bærehjelp, da våre produksjonsmedarbeidere er opptatt med sine daglige gjøremål. Det er også viktig å huske å ta med tau eller stropper for god sikring av skapene, gjerne også en presenning dersom det er fare for regn. Ved henting, må det alltid avtales på forhånd. Ring oss i produksjonen, så finner vi et tidspunkt som passer.

Hos Sørlandskjøkken får alle samme lave nettopris, levert direkte fra vår produksjon, uten fordyrende mellomledd.
Kjøkken, vaskerom, bad og garderober er lokalprodusert, ferdig sammensatt, og blir til i våre produksjonslokaler i Søgne. Dermed kan vi ha kort leveringstid, og levere høy kvalitet, til fornuftig pris.

Åpningstider

Man - Fre 07.00-15.00

Besøk oss

Lohnelia 29, 4642 Søgne
Ingen drop-in, kun besøk etter avtale.

Ring oss

Tlf: 47 60 40 00


Snakk med oss

Arendal-team-image
Karsten Repstad
Produksjonssjef
Arendal-team-image
Torfinn Olsen
Produksjonsplanlegger
Tlf: 918 15 673

Kontakt oss produksjonen