Produksjon

Produksjon

Kjøkkenspesialister i arbeid

I snart 15 år har Sørlandskjøkken produsert kortreiste kjøkken til sørlendinger, i tøff konkurranse med store, nasjonale aktører. Hvert år leverer våre produksjonsmedarbeidere nærmere 800 kjøkkenløsninger til landsdelen, og i September 2020 åpnet vi opp for å levere kjøkken vestover opp til Stavanger også. Suksessoppskriften er dyktige medarbeidere, effektiv produksjon, og korte avstander. Det gjør at vi kan levere produkter av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris, selv om vi er en liten, lokal bedrift.  

 

Hos Sørlandskjøkken får alle samme lave nettopris, levert direkte fra vår produksjon, uten fordyrende mellomledd.

 

Butikkene og produksjonslokalene

Sørlandskjøkkens ansikt utad er butikkene i Kristiansand, Arendal og Stavanger. Her jobber 12 medarbeidere med salg, markedsføring og ledelse. På 600 kvadratmeter har vi stilt ut vårt store utvalg av kjøkken, baderomsmøbler og garderobeløsninger. Produksjonsavdelingen vår ligger på Lohnelier i Søgne. Her har vi ti medarbeidere som jobber med å lage kundenes kjøkkenløsninger. Her tilpasses løsningene etter kundens behov. Det er også et team på 5 montører som daglig er på farten for å montere kjøkken hjemme hos kunder. 

Produksjonen vår i Søgne er åpen fra 07:00 til 15:00 mandag – fredag, men her har vi ingen kunde- betjening.

Henting av bestilt kjøkken i arbeidstiden er mulig, men husk bærehjelp, da våre produksjonsmedarbeidere er opptatt med sine daglige gjøremål. Det er også viktig å huske å ta med tau eller stropper for god sikring av skapene, gjerne også en presenning dersom det er fare for regn. Ved henting, må det alltid avtales på forhånd med vår produksjons sjef Karsten Repstad. Ring han på 48 06 20 09. 

 

Adresse: Lohnelia 29, 4642 Søgne. Ingen drop-in i produksjonen – besøk kun ved avtale. 

 

Se en liten film fra produksjonen vår:


 

 

Se film fra butikken i Sørlandsparken: 

Se lokasjon på kartet nedenfor: