Våre kjøkkenmodeller - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Våre kjøkkenmodeller

Det er mange ting man skal ta beslutninger om når man skal designe sitt nye kjøkken. Og kanskje den viktigste av de alle, er hvilken kjøkkenmodell man skal velge. Skal man velge en kjøkkenmodell som passer stilen til huset ditt, eller skal man kanskje velge et moderne kjøkken i et klassisk hjem for å skape kontraster? Det viktigste er å velge den kjøkkenmodellen som gir deg det design uttrykket du ønsker deg.

Våre kjøkkendesignere kan hjelpe deg med å sette deg inn i de forskjellige egenskapene kjøkkenmodellene har, og så er du allerede på vei mot din kjøkkendrøm.

Image
Kjøkkenvasker og kraner 7

Trygt å handle lokalt

Syns du det er vanskelig å velge? Vi forstår at det er veldig mange alternativer, og mye man skal sette seg inn i. Hos Sørlandskjøkken sitter du sammen med en erfaren kjøkkendesigner, som kan guide deg gjennom mylderet av alternativer, og som hjelper deg å velge det som er best for akkurat ditt kjøkken. Det skal være trygt å handle lokalt.

Kjøkkenvasker og kraner 11

Det vakre i detaljene

Det er mange som velger å sette inn åpne reoler i kjøkkenet sitt, for å skape et mer spennende uttrykk. Det er vakkert å sette inn reoler i samme utførelse som kjøkkenet, men vil man skape enda flere detaljer for øyet, er det vakkert å sette inn lys eik, eller røkt eik reol i kombinasjon med den modellen du velger.