Hovden kjøkken

Hovden kjøkken er en moderne kjøkkenmodell i røkt eik laminat. En kjøkkenmodell for de som ønsker et rent og naturlig kjøkken med det lille ekstra.  Hovden kjøkken kan være både moderne, og klassisk, og gir deg følelsen av å ta naturen med inn i hjemmet ditt. Det er like nydelig på hytta, som i en funkisbolig. Her er den vist med høytrykkslaminat benkeplate, og moderne håndtak i lun bronse. Velkommen inn i en av våre butikker for å se Hovden kjøkken med egne øyne.

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken hjelper deg med å forenkle prosessen, og leverer god kvalitet til fornuftig pris. Våre kjøkkendesignere har lang erfaring og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.