Inspirasjon - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Inspirasjon

Kjøkkeninspirasjon! Se noen av våre kjøkken nedenfor.

Lekende og lett uttrykk

Lekende lett. Rent uttrykk. Kontraster mellom materialer og strukturer. I dette kjøkkenet har de oppnådd et rent og lett uttrykk, samtidig som at kjøkkenet føles lunt og koselig. Moderne og funksjonell løsning, møter vakre og naturlige materialer, og gir et aldeles vakkert kjøkken.

Modell: Gimle
Modell: Gimle
Modell: Gimle

Hvit kjøkkendrøm

Vi er helt betatt av dette nydelige kjøkkenet i modell Vigeland og Justøy. Kjøkkenet er ikke stort, men her har de utnyttet takhøyden, og fått masse oppbevaring og skapplass helt opp til tak. Vigeland kjøkken er en helt slett, hvit, laminert front, og sammen med de lyse eikespilene til Justøy gjør de dette kjøkkenet virkelig lekkert og lyst. Benkeplaten i hvit høytrykkslaminat skaper kontrast til den sorte vasken og hvitevarene. 

Gimle kjøkken

Dette Gimle kjøkkenet har en lekker kjøkkennisje på bakvegg, med vindu rett over kjøkkenbenk for å slippe inn lyset og utsikten. Foran står en stor kjøkkenøy, som gir masse benkeplass og oppbevaring tett på. En vakker og moderne kjøkkenløsning i et stort og åpent rom. Benkeplaten i er tynn kompaktlaminat med vask og kran i samme farge. Nydelig kombinasjon. 

Modell: Gimle
Modell: Gimle
Modell: Gimle
Last flere