Inspirasjon - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Inspirasjon

Kjøkkeninspirasjon! Se noen av våre kjøkken nedenfor.

Hvit kjøkkendrøm

Vi er helt betatt av dette nydelige kjøkkenet i modell Vigeland og Justøy. Kjøkkenet er ikke stort, men her har de utnyttet takhøyden, og fått masse oppbevaring og skapplass helt opp til tak. Vigeland kjøkken er en helt slett, hvit, laminert front, og sammen med de lyse eikespilene til Justøy gjør de dette kjøkkenet virkelig lekkert og lyst. Benkeplaten i hvit høytrykkslaminat skaper kontrast til den sorte vasken og hvitevarene. 

Gimle kjøkken

Dette Gimle kjøkkenet har en lekker kjøkkennisje på bakvegg, med vindu rett over kjøkkenbenk for å slippe inn lyset og utsikten. Foran står en stor kjøkkenøy, som gir masse benkeplass og oppbevaring tett på. En vakker og moderne kjøkkenløsning i et stort og åpent rom. Benkeplaten i er tynn kompaktlaminat med vask og kran i samme farge. Nydelig kombinasjon. 

Modell: Gimle
Modell: Gimle
Modell: Gimle

Lund kjøkken

Tør du å gå `all-in` på et svart kjøkken? Her har kunden valgt svarte fronter og svart benkeplate. Messinghåndtakene lager en varmere kontrast til alt det mørke. Lekkert og moderne uttrykk. Benkeplaten er kompaktlaminat i fargen Svart Luna.

Modell: Lund
Modell: Lund
Modell: Lund
Last flere