Om oss - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Stor liten kjøkkenprodusent

I nasjonal skala er vi et lite selskap, men vi har store ambisjoner om å levere personlig service og høy kvalitet til en fornuftig pris. Kundene våre bør merke seg at det er en fordel å handle lokalt.
Du finner butikkene våre i Sørlandsparken i Kristiansand, på Stoa i Arendal, og på Forus i Stavanger. 

Høy kvalitet til fornuftig pris

Handler du produkter hos Sørlandskjøkken, går mer enn 70% av pengene tilbake til lokal verdiskapning og lokale arbeidsplasser. Det er viktig nå, mer enn noen gang, å bruke nærmiljøet, og det tilbudet som lokale bedrifter kan tilby, men det er også viktig at kundene får kvalitet og godt håndverk, til en god pris.

Kjøkken 38

Sørlandsbedrift

Sørlandskjøkken er et lokalt selskap med begge bena godt plantet i Agder. Vi åpnet vår første butikk i 2006.
Arbeidsstokken og kompetansen i selskapet er forankret på Sørlandet, og vi bruker i størst mulig grad, lokale underleverandører som forkorter transportveien for råvarene. Dette reduserer både våre, og våre kunders kostnader, og reduserer miljøbelastningen av langtransport.

Store Page 4

Sammensveiset team

I Sørlandskjøkken er vi et lite, men tett sammensveiset team, som er opptatt av at kunder blir verdsatt fra det øyeblikket de kommer inn i butikken, til montørene har satt opp kjøkkenet hjemme hos dem. Kanskje det viktigste av alt er kundens opplevelse av å handle hos oss. Hvis ikke alt fungerer som det skal - så er vi der og ordner det!

Butikk Stavanger 1

Lokal produksjon

På Lohnelier i Søgne, ligger Sørlandskjøkkens produksjonslokaler. Her jobber det 16 menn og kvinner fulltid, for å produsere våre kunders kjøkkendrøm, og løsningene tilpasses etter kundens behov.  Alle våre kjøkken, bad og garderober produseres her, og sendes direkte ut til kundene, uten tidkrevende eller fordyrende mellomledd.

Gimle kjøkken 14

Kortreist kjøkken

Vi satser på nærhet til kundene som vår styrke, og våre kunders fordel. Våre kjøkkendesignere følger deg gjennom hele prosessen fra start til slutt.
Vi har også et team med montører som daglig er på farten for å montere kjøkken hjemme hos kunder.

Kjøkkeninspirasjon

Se noen av de fine kjøkkenene vi har levert den siste tiden, og la deg inspirere av både farger og materialer.

Ser mer inspirasjon

Sørlandskjøkken

Lokal kjøkkenprodusent

Butikker i Kristiansand, Arendal og Stavanger

Ring oss i dag

Tlf. 47 60 40 00