Sirdal kjøkken Sand

Sirdal kjøkken Sand er en vakker, greige, supermatt kjøkkenmodell, med fløyelsmyk overflate, og i tidløs shaker- design. En kjøkkenmodell for de som ønsker et tidløst kjøkken med det lille ekstra.  Sirdal kjøkken kan være både moderne, og klassisk, og gir deg muligheten til å skape et lunt og lyst kjøkken. Den er like nydelig på hytta, som i en herskapelig bolig. Her er den vist med messing håndtak, og benkeplate i høytrykkslaminat med oppkant og hylle. Denne modellen finnes også i hvit, og dempet sort.

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken hjelper deg med å forenkle prosessen, og leverer god kvalitet til fornuftig pris. Våre kjøkkendesignere har lang erfaring og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.