Høvåg kjøkken

Høvåg kjøkken er en moderne og lekker kjøkkenmodell, hvor man kan skape både et minimalistisk og moderne uttrykk. Frontene er helt slette i supermatt utførelse, med antifingermerke overflate. Fargen er en nøytral beige, som oppleves lysere og mørkere etter lysforholdene i rommet. Den beige fargen er utrolig flott sammen med både lyse og mørke eikereoler, og gir rommet en lun og hyggelig atmosfære, uten å bli for varm.  Her vises kjøkkenet med benkeplate i Dekton Arga og med  stilrene håndtak i messing som skaper  vakre og varme detaljer.  

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkkendesignere har lang erfaring, og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.