Lillesand kjøkken

Lillesand kjøkken er en vakker og tidløs kjøkkenmodell med klassisk og elegant preg. Markerte, profilerte fronter, og elegante detaljer gjør Lillesand til en rustikk kjøkkenperle med lang levetid. Med denne modellen kan man få et lekkert og herskapelig uttrykk, eller trylle frem et vakkert, sørlandsk kjøkken, som passer rett inn i de sjelfulle sørlandshusene. Her vises kjøkkenet med benkeplaten i marmor høytrykkslaminat og håndtak i messing.  

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med hvite skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkkenselgere har lang erfaring og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.