Farsund kjøkken

Dette er kjøkkenet for deg som ønsker fronter uten profiler og struktur. Det kommer i en nøytral og lekker gråfarge. Det er mange superlativer som beskriver dette kjøkkenet, og det første man fester seg ved er den supermatte, fløyelsmyke overflaten. Frontene har lav refleksjonsgrad, og etterlater knapt merker ved berøring. Det er også enkelt å holde rent, i og med at det ikke har verken profiler eller struktur i seg. Det har også gode egenskaper mot bakterier, på grunn av den lukkede overflaten. Farsund kjøkkenet lyser av eleganse, og spesielt i kombinasjonen med tilbehør som eik, fremstår det som moderne, harmonisk og ikke minst som et tidløst kjøkken.

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Det er solide skuffer som tåler inntil 65 kilos vekt. Blum er også vår leverandør av hengsler, som er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden. Vi leverer også innhold som eik bestikkinlegg i både 60 cm og 80 cm bredde.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkkenselgere har lang erfaring og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.