Farsund grønn

Farsund Grønn er en super- matt kjøkkenmodell, med anti- fingermerke overflate i høy kvalitet, og i et moderne og stilfullt design. En kjøkkenmodell for de som ønsker et kjøkken litt utenom det vanlige. Frontene er fremstilt av 19mm mdf, og lakkert i en lekker grønn farge. Dette er kjøkkenet for deg som ønsker fronter uten profiler og struktur. Det første man fester seg ved, er den supermatte fløyelsmyke overflaten. Frontene har lav refleksjonsgrad. Det er også enkelt å holde rent, i og med at det ikke har verken profiler eller struktur i seg. Det har også gode egenskaper mot bakterier, på grunn av den lukkede overflaten. Farsund Grønn er et moderne og stilfullt kjøkken, og gjør seg spesielt fint i kombinasjon med lys eik. 

Moderne uttrykk

Farsund Grønn passer like fint i et moderne hus, som den gjør på hytta. De rene linjene skaper ro, og gir et lunt og lekkert kjøkken. Gjør den mer kontrastfylt med store, røffe håndtak, eller velg push- open for et rent uttrykk.

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med hvite skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter.  Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.