Gimle kjøkken

Gimle kjøkken er en lun og naturtro kjøkkenmodell hvor treets struktur og mønster preger frontene i lett hvitpigmentert eik. Frontene er slette, og gir kjøkkenet et moderne uttrykk. Her vises kjøkkenet i kombinasjon med vår Justøy modell. Grå kompaktlaminat benkeplate og med sorte toppmonterte håndtak. Gimle er utrolig flott i kombinasjon med andre fronter, eller som åpne reoler i kontrast til en annen modell.

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkken selgere har lang erfaring og vektlegger både det estetiske og det praktiske, og at kjøkkenet skal gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.