Farsund Sand

Farsund Sand er en vakker kjøkkenmodell, med sitt enkle og stilrene uttrykk, hvor man kan skape både et minimalistisk og moderne uttrykk. Frontene er helt slette i supermatt utførelse, med antifingermerke overflate. Fargen er en lun, greige farge, som også oppleves mer beige i varmt lys.  Her vises kjøkkenet med marmorert laminatbenkeplate og oppkant bak mot vegg.  De lekre og stilrene håndtakene i messing, fremhever de vakre detaljene.   

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkken selgere har lang erfaring og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.