Vigeland kjøkken

I kjøkkenmodellen Vigeland har vi dyrket de rene og stramme linjene. Et moderne uttrykk med hvite og glatte fronter, gjør modell Vigeland til et tidsriktig valg for moderne, skandinaviske hjem. Her vises kjøkkenet i kombinasjon med vår designfront i hvitpigmenterte eikespiler, modell Justøy lys, med hvit benkeplate og moderne, små håntak i sort. Skap et lyst og delikat kjøkken med modell Vigeland.

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med hvite skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkkenselgere har lang erfaring og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.