Benkeplater - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Benkeplater

Det finnes utrolig mye lekkert å velge mellom, når man skal velge benkeplate til kjøkkenet. Sørlandskjøkken er  lokalt forankret på Sørlandet, og derfor bruker vi også lokale benkeplateleverandører. Det gjør at vi kan levere benkeplater med kort leveringstid. De fleste benkeplatene får vi fra vår leverandør på Øvrebø, og i våre butikker kan dere se et stort utvalg av benkeplater i forskjellige utførelser og kvaliteter. Vi har også leverandører på benkeplater i Silestone, granitt og dekton for de som ønsker det. Vi hjelper deg å finne den benkeplaten som passer for ditt kjøkken, og ditt budsjett.

Image

Hvordan velge benkeplate?

Høytrykkslaminat benkeplate

En type benkeplate med sponkjerne, og laminatoverflate. Finnes i flere tykkelser. Vi har mange lekre farger og strukturer. Vi har også mange av benkeplatene som backsplash. Dette er både lekkert, og praktisk for å beskytte veggen bak.

Kompaktlaminat benkeplate

En tynnere type benkeplate med laminat kjerne, og laminatoverflate. En tynnere benkplate gir et mer moderne og minimalistisk uttrykk til kjøkkenet ditt, og finnes i mange lekre utførelser.

Heltre benkeplate

En benkeplate i heltre gir et nydelig og lunt uttrykk til kjøkkenet ditt. Vi har mange vakre fargetoner på heltre benkeplater i eik.

Benkeplater 8

Design

Det er viktig å tenke gjennom hva du krever av din benkeplate, og ikke bare hvordan den ser ut.... Ønsker du en ripebestandig benkeplate i dekton? Eller en blankpolert, vakker benkeplate i stein?

Benkeplater 7

Uttrykk

Valg av benkeplate kan endre uttrykket på hele kjøkkenet ditt. Det påvirker også hele rommet. Det kan være lurt å ta hensyn til hvor mørkt kjøkkenet blir, og hvor mye dagslys som slipper inn i rommet. Ensfargede benkeplater vil vise mer smuss og støv, enn mønstrede.

Benkeplater 2

Priser

Det er fremdeles flest som velger høytrykkslaminat benkeplate. Både fordi den har gode kvaliteter, og fordi den ofte ikke er så kostbar. Men ønsker man et mer moderne preg med tynn kompaktlaminat, øker prisen. Det gjør den også hvis man velger granitt stein, kompositt stein eller keramisk benkeplate.

Utvalg av våre laminatbenkeplater

Mørk betong

30mm høytrykkslaminat.

Skifer

30mm høytrykkslaminat.

Sort trento

30mm høytrykkslaminat.

Risør hvit

30mm høytrykkslaminat.

Sagkutta eik

30mm høytrykkslaminat.

Bistro eik natur

30mm høytrykkslaminat.

Bistro eik lys

30mm høytrykkslaminat.

Bistro eik mørk

30mm høytrykkslaminat.

Titan grey

30mm høytrykkslaminat.

Zink

30mm høytrykkslaminat.

Hvit marmor

30mm høytrykkslaminat.

Lys betong

30mm høytrykkslaminat.

341 Eik

29mm høytrykkslaminat.

243 Marmor Verona

29mm høytrykkslaminat.

114 Black slate

29mm høytrykkslaminat.

720 Nero Ingo Fenix

29mm høytrykkslaminat med fenix- overflate.

Utvalg av kompaktlaminat benkeplater

Luna sort/m sort kjerne

12mm kompaktlaminat benkeplate.

Luna grå/m sort kjerne

12mm kompaktlaminat benkeplate.

Hvit m/ hvit kjerne

12mm kompaktlaminat benkeplate.

Andre typer benkeplater

Silestone benkeplate

Silestone er et kjent merkenavn for komposittstein. Fordi silestone er knust stein, får man veldig mange muligheter for fargetoner og mønstre i platene, og gir et lekkert uttrykk til kjøkkenet. Se stort utvalg i butikk.

Granitt benkeplate

Granittplatene skjæres rett ut fra fjellet, og gjengir det fjellets fargetone og mønster. Her kan man også finne flere forskjellige alternativer, men ikke så mange som på komposittstein. Se utvalg i butikk.

Dekton benkeplate

Dekton bekeplater er keramiske, og dermed meget ripebestandige. Det finnes et mylder med farger, mønstere og overflater å velge mellom. Se stort utvalg i butikk.

Benkeplater 9

Vanskelig å velge benkeplate?

Det er mange faktorer som spiller inn, når man skal velge ny benkeplate, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Skal den være lys eller mørk? Tykk eller tynn? Hvilken utførelse skal den være i, og hva tåler den? Ikke vær redd, du er ikke alene om å fundere på disse spørsmålene. Vårt mål er at du skal få en benkeplate som tåler ditt bruk, som fremhever det flotte kjøkkenet ditt, innenfor det budsjettet du har. Vi hjelper deg med å sette deg inn i alle disse spørsmålene, slik at du kan føle deg trygg med ditt valg. Det skal tross alt være trygt å handle lokalt.