Ekte kjøkkenkjærlighet-kjøkken fra Sørlanskjøkken-kjøkkeninnredning

Inspirasjon Kjøkken Oppussing Smarte Løsninger

Ekte kjøkkenkjærlighet

Ekte kjøkkenkjærlighet

-Jeg blir så glad av kjøkkenet mitt! Det er det første jeg ser når jeg går inn i stua, og jeg blir i godt humør hver gang. Linn Gerhardsen har varme følelser for sitt nye Sørlandskjøkken. 

I et nybygget funkishus på Dvergsnes bor Linn Gerhardsen med sin datter, de venter barn nummer to om ikke så lenge. Huset er nybygget i 2018, og kjøkkenet ble kjøpt hos Sørlandskjøkken. Faktisk er både garderobe, vaskerom og hybelkjøkken fra samme, lokale produsent – selv om det ikke nødvendigvis var planen. 

-Vi er så fornøyde med Sørlandskjøkken at vi valgte å bruke dem også på garderobeløsning, vaskerom og kjøkken til hybelen, forteller Harald.
 
God hjelp i en krevende periode
Kjøkkenkjærligheten startet uskyldig, med en inspirasjonstur til Sørlanskjøkkens lokaler på Sørlandstunet. Planen var kun å kikke, særlig etter kjøkkeninnredning i gråfarge. Linn var gravid på dette tidspunktet, og formen hennes var dårlig. Kjøkkenkonsulent Camilla Thue skulle vise seg å bli redningen hennes. 

-Camilla på Sørlandskjøkken hjalp oss med skisser, og var så tålmodig med gravide meg og som var opp og ned i formen og endret mening mange ganger. Nye tegninger ble alltid levert på tiden, eller før – som er veldig gøy når man er skikkelig gira på et prosjekt, beskriver Linn. Tanker om grått kjøkken ble byttet ut med den lekre modellen Homme fra Sørlanskjøkken som har sorte fronter med struktur. 

-Valget stod mellom en sort, matt variant eller sort med struktur i frontene. Det er vi glade for nå, sier Linn. 
 
Eksklusivt kjøkken til god pris
Kjøkkenøya er rommets naturlige samlingspunkt, og passer både til hverdagsmåltider og større sosiale settinger. Paret har øye for detaljer, og kjøkkenet har fått et eksklusivt preg. Det skorter ikke på komplimenter for kjøkkenet når familien har folk på besøk.

-Det ble faktisk finere enn vi hadde sett for oss! mener Linn.

-Vi fikk et ryddig tilbud, og Sørlandskjøkken er svært konkurransedyktige på pris. Når man i tillegg får et eksklusivt kjøkken og super service i pakken, ja da var det ingen tvil, forteller Harald. -Det er også fint å støtte lokale leverandører, supplerer Linn. 

-Det føltes trygt og riktig å velge en kjøkkenleverandør som kjenner virkelig vil gjøre deg fornøyd. Vi følte oss som viktige og betydningsfulle kunder gjennom hele prosessen, fprteller paret. – Vi har fått drømmekjøkken!

Linn og Harald valgte; 

Stor kjøkkenøy med sitteplasser

Gir god oversikt, er sosialt og har mange bruksområder. 

Sorte fronter med struktur

Sorte kjøkken er en lekker 2018-trend. Strukturen gjør flekker mindre synlig -smart for familier!

Godt med skapplass

Nok oppbevaringsplass gir mulighet for åpne, luftige flater ellers på kjøkkenet.

Slanke håndtak

Håndtakene er montert på baksiden av frontene. Slik kan håndtakene byttes uten problem om ønskelig!

To stekeovner

Tidsbesparende og effektivt om man er glad i å lage mat og bake. Ovnene er selvrensende – enkelt!

 

Dvergsnes 1

Dvergsnes 6

Dvergsnes 4

Dvergsnes 7

Dvergsnes 8

Dvergsens 2