Enorm respons på ny butikk i Stavanger! - Kjøkkendesign til fornuftig pris

news Ukens innlegg

Enorm respons på ny butikk i Stavanger!

¨I snart 15 år har Sørlandskjøkken produsert og levert både kjøkken, bad og garderober på Sørlandet. 
Nå har vi åpnet ny butikk i Stavanger, og dermed trår vi inn på et helt nytt marked¨ sier eier og daglig leder
Rolf Kaafjord. 

 

Enorm respons på ny butikk i Stavanger! 

 

Enorm respons

Den 17 september åpnet Sørlandskjøkken dørene til ny butikk på Forus i Stavanger, og kundetilstrømmingen har vært over all forventing. Etter kun 3 uker hadde de oppnådd salgsmålet for 2020, og alt tyder på at interessen for å kjøpe kjøkken i butikken på Forus, vil holde seg oppe også i tiden fremover. 

Allerede før dørene åpnet på åpningsdagen, stod det kunder klar til å komme inn i butikken, og det var stort oppmøte gjennom hele dagen.

Åpningen ble behørig feiret med kake og rød løper, og det stilte kokker fra både Gorenje og Siemens, som disket opp med nydelig småretter til alle som kom innom. 

Butikken er nærmere 300 kvm stor, og det var rom for alle til å holde god avstand til hverandre mens de kikket på nye utstillinger av både kjøkken, vaskerom, bad og garderobe. 

 

Enorm respons på ny butikk i Stavanger! 2

 

Takknemlig

Med butikk i Stavanger, er det åpnet opp for et nytt marked for Sørlandskjøkken, som tidligere kun har levert sine produkter i Agder. 

¨Vi vil gjerne takke for all den positive responsen vi har fått, og alle kundene som handler hos oss. Nå begynner snart de første kjøkkenene å leveres hos kjøperne, og vi gleder oss til å se våre kjøkken på plass hjemme hos kundene¨ sier Rolf. 

Med en lokal produksjon på Sørlandet, og butikker i Kristiansand, Arendal og nå Stavanger, ønsker Sørlandskjøkken å vise at man kan få et lokalt produsert kjøkken, med høy kvalitet, til en veldig god pris. 

¨Det handler om nærhet til kundene våre. Derfor lagerfører vi nesten alle våre kjøkkenmodeller, slik at vi både kan levere raskt, og rimelig¨ legger Rolf til. 

 

Enorm respons på ny butikk i Stavanger! 3

 

Ny kjøkkendesigner

Allerede 1 mnd etter åpningen, utvider Sørlandskjøkken selgerstaben, og har ansatt en ny kjøkkendesigner.  Fra Januar neste år, blir de tre kjøkkendesignere på fulltid. 

 

Enorm respons på ny butikk i Stavanger! 6  Enorm respons på ny butikk i Stavanger! 7           

 

Ingenting kommer av seg selv

Selv om Sørlandskjøkken nå opplever stor suksess, og har åpnet butikk både i Arendal og på Forus i løpet av de siste 3 årene, er det knallhard jobbing som ligger bak. De tre eierne av Sørlandskjøkken , Rolf Kaafjord ( daglig leder) Karsten Repstad (produksjonssjef) og Kåre Rypestøl (kjøkkendesigner) jobber alle hardt for å oppnå de gode salgstallene.

¨Vi er ikke redd for å dra opp ermene og ta i et tak, og vi har dyktige folk som jobber sammen med oss, både i produksjonen og i butikkene våre. Sammen skal vi utvikle Sørlandskjøkken videre, og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer¨ avslutter Rolf. 

 

Se film fra den nye butikken her: