Kjøkken Arkiver - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Lekende og lett uttrykk

Lekende lett. Rent uttrykk. Kontraster mellom materialer og strukturer. I dette kjøkkenet har de oppnådd et rent og lett uttrykk, samtidig som at kjøkkenet føles lunt og koselig. Moderne og funksjonell løsning, møter vakre og naturlige materialer, og gir et aldeles vakkert kjøkken.

Hvit kjøkkendrøm

Vi er helt betatt av dette nydelige kjøkkenet i modell Vigeland og Justøy. Kjøkkenet er ikke stort, men her har de utnyttet takhøyden, og fått masse oppbevaring og skapplass helt opp til tak. Vigeland kjøkken er en helt slett, hvit, laminert front, og sammen med de lyse eikespilene til Justøy gjør de dette kjøkkenet virkelig lekkert og lyst. Benkeplaten i hvit høytrykkslaminat skaper kontrast til den sorte vasken og hvitevarene. 

Gimle kjøkken

Dette Gimle kjøkkenet har en lekker kjøkkennisje på bakvegg, med vindu rett over kjøkkenbenk for å slippe inn lyset og utsikten. Foran står en stor kjøkkenøy, som gir masse benkeplass og oppbevaring tett på. En vakker og moderne kjøkkenløsning i et stort og åpent rom. Benkeplaten i er tynn kompaktlaminat med vask og kran i samme farge. Nydelig kombinasjon. 

Lund kjøkken

Tør du å gå `all-in` på et svart kjøkken? Her har kunden valgt svarte fronter og svart benkeplate. Messinghåndtakene lager en varmere kontrast til alt det mørke. Lekkert og moderne uttrykk. Benkeplaten er kompaktlaminat i fargen Svart Luna.

Et ekte sørlandskjøkken!

Uansett om du har en moderne funkisbolig, eller et skjevt og sjelefullt sørlandshus, kan et hvitt kjøkken skape magi og rene linjer. Mange tenker at en klassisk kjøkkenmodell, må ha en klassisk kjøkkenløsning? Men man kan lage en moderne løsning av rommet, i en klassisk kjøkkenmodell, og få et lekkert uttrykk. Bare se her! Et ektem moderne sørlandskjøkken!

Modell Hellesund, med hvit steinbenkeplate. 

Grønne vibber

Man må ikke velge grønne kjøkkenfronter, for å få et grønt kjøkken. La fargen på veggen fremheve kjøkkenet ditt! Her vist i modell Lillesand, med marmorert benkeplate og messingdetaljer. Nydelig kombinasjon. 

Farsund Blå kjøkken

Skap et kjøkken som ingen andre har! Velg denne supermatte, blå kjøkkenfronten til kjøkkenet ditt. Skap et tidløst og moderne kjøkken, eller gjør slik som denne kunden har gjort, og velg noe som skiller seg ut. Her er det kombinert modell Farsund Blå og eikespiler i modell Justøy lys eik. Benkeplaten er i grønn marmor, og lager et annerledes og fantastisk uttrykk. 

Mandal Hvit kjøkken

Nydelig kjøkken hjemme hos en kunde i Stavanger. Her har de kombinert vår hvite modell Mandal Hvit, sammen med spilefronter i lys eik. En lys og lekker kombinasjon, som gir et moderne uttrykk. Veggen er malt i Humble Yellow fra Jotun, og gir hele kjøkkenet et fargerikt løft. Kontrasten til spilene i taket er utrolig flott. 

Lund kjøkken

Denne sorte kjøkkenmodellen har helt slette og supermatte flater i fargen dempet sort. Dette gir kjøkkenet en flott kontrast, samtidig som det gir et lund uttrykk. Her er den vist med benkeplate i sort, matt kompaktlaminat. 

Tromøy kjøkken

Modell Tromøy i hvit, slett utførelse, kombinert med spilefronter i modell Justøy – lys eik. Et lyst og moderne kjøkken, med rent og minimalistisk uttrykk. Benkeplaten er kompaktlaminat i fargen Grå Luna.