Klassisk Arkiver - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Hvit kjøkkendrøm

Vi er helt betatt av dette nydelige kjøkkenet i modell Vigeland og Justøy. Kjøkkenet er ikke stort, men her har de utnyttet takhøyden, og fått masse oppbevaring og skapplass helt opp til tak. Vigeland kjøkken er en helt slett, hvit, laminert front, og sammen med de lyse eikespilene til Justøy gjør de dette kjøkkenet virkelig lekkert og lyst. Benkeplaten i hvit høytrykkslaminat skaper kontrast til den sorte vasken og hvitevarene. 

Et ekte sørlandskjøkken!

Uansett om du har en moderne funkisbolig, eller et skjevt og sjelefullt sørlandshus, kan et hvitt kjøkken skape magi og rene linjer. Mange tenker at en klassisk kjøkkenmodell, må ha en klassisk kjøkkenløsning? Men man kan lage en moderne løsning av rommet, i en klassisk kjøkkenmodell, og få et lekkert uttrykk. Bare se her! Et ektem moderne sørlandskjøkken!

Modell Hellesund, med hvit steinbenkeplate. 

Grønne vibber

Man må ikke velge grønne kjøkkenfronter, for å få et grønt kjøkken. La fargen på veggen fremheve kjøkkenet ditt! Her vist i modell Lillesand, med marmorert benkeplate og messingdetaljer. Nydelig kombinasjon. 

Hellesund kjøkken

Her ser du vår modell Hellesund, med sorte kontrastelementer, og vakre, historiske fliser. En kombinasjon av klassisk design, og moderne uttrykk.