Arkiv for Inspirations - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Lekkert kjøkken hos Marte Olsbu

Verdens beste skiskytter Marte Olsbu Røiseland, og mannen Sverre har bygd et splitter nytt hus på Froland.  Her har de både kjøkken, vaskerom, garderober, flere bad, og oppbevaringsløsning i yttergang levert av oss. Vi er så stolte over at de valgte oss, en lokal kjøkkenprodusent, til å innrede hele huset sitt. Og FOR et kjøkken de har fått seg!

Beige kjøkkendrøm

Hele dette kjøkkenet går i en beige og vakker palett, med jordtoner og naturmaterialer. Lys eik harmonerer vakkert med de beige, supermatte kjøkkenfrontene. Ekstra høyde under taket, og beige farge både på kjøkken og vegg og tak, gjør dette rommet til en beige kjøkkendrøm!

Røkt eik og lune farger

Inspirert av den rene, skandinaviske stilen har allikevel dette kjøkkenet litt Japandi over seg. Det mørke treverket gir en følelse av ro, samtidig som at kjøkkenet virker lyst og lunt. En kjøkkenøy gir deg mer oppbevaring nært, og mer benkeplass. En kjøkkendrøm med røkt eik og lune farger.

Lekende og lett uttrykk

Lekende lett kjøkken, med et rent uttrykk. Kontraster mellom materialer og strukturer. I dette kjøkkenet har de oppnådd et rent og lett uttrykk, samtidig som at kjøkkenet føles lunt og koselig. Moderne og funksjonell løsning, møter vakre og naturlige materialer, og gir et aldeles vakkert kjøkken.

Hvit kjøkkendrøm

Vi er helt betatt av dette nydelige kjøkkenet i modell Vigeland og Justøy. Kjøkkenet er ikke stort, men her har de utnyttet takhøyden, og fått masse oppbevaring og skapplass helt opp til tak. Vigeland kjøkken er en helt slett, hvit, laminert front, og sammen med de lyse eikespilene til Justøy gjør de dette kjøkkenet virkelig lekkert og lyst. Benkeplaten i hvit høytrykkslaminat skaper kontrast til den sorte vasken og hvitevarene. 

Gimle kjøkken

Dette Gimle kjøkkenet har en lekker kjøkkennisje på bakvegg, med vindu rett over kjøkkenbenk for å slippe inn lyset og utsikten. Foran står en stor kjøkkenøy, som gir masse benkeplass og oppbevaring tett på. En vakker og moderne kjøkkenløsning i et stort og åpent rom. Benkeplaten i er tynn kompaktlaminat med vask og kran i samme farge. Nydelig kombinasjon. 

Lund kjøkken

Tør du å gå `all-in` på et svart kjøkken? Her har kunden valgt svarte fronter og svart benkeplate. Messinghåndtakene lager en varmere kontrast til alt det mørke. Lekkert og moderne uttrykk. Benkeplaten er kompaktlaminat i fargen Svart Luna.

Grønne vibber

Man må ikke velge grønne kjøkkenfronter, for å få et grønt kjøkken. La fargen på veggen fremheve kjøkkenet ditt! Her vist i modell Lillesand, med marmorert benkeplate og messingdetaljer. Nydelig kombinasjon. 

Farsund Blå kjøkken

Skap et kjøkken som ingen andre har! Velg denne supermatte, blå kjøkkenfronten til kjøkkenet ditt. Skap et tidløst og moderne kjøkken, eller gjør slik som denne kunden har gjort, og velg noe som skiller seg ut. Her er det kombinert modell Farsund Blå og eikespiler i modell Justøy lys eik. Benkeplaten er i grønn marmor, og lager et annerledes og fantastisk uttrykk. 

Mandal Hvit kjøkken

Nydelig kjøkken hjemme hos en kunde i Stavanger. Her har de kombinert vår hvite modell Mandal Hvit, sammen med spilefronter i lys eik. En lys og lekker kombinasjon, som gir et moderne uttrykk. Veggen er malt i Humble Yellow fra Jotun, og gir hele kjøkkenet et fargerikt løft. Kontrasten til spilene i taket er utrolig flott.