Samarbeidspartnere - Kjøkken fra Sørlandskjøkken | Kjøkkeninnredning
Samarbeidspartnere

Vi har flere samarbeidspartnere som vi setter stor pris på, og er stolt sponsor av flere store navn, som opererer både lokalt her på Sørlandet, og nasjonalt. Her kan du lese litt mer om våre samarbeidspartnere.

Palmesus

Palmesus er Skandinavias største strandfest, og Sørlandskjøkken er stolt sponsor. Hvert år samles nesten 40 000 festglade mennesker på Bystranda midt i Kristiansand sentrum for å oppleve uforglemmelige øyeblikk.
Enten man skal pusse opp boligen man vokste opp i som barn, eller skal bygge nytt hus med egen liten familie, mener vi at kjøkkenet har en helt særegen viktighet i et hjem, og at mange minner og uforglemmelige øyeblikk skapes der. Vi ønsker å bidra til slike unike og verdifulle øyeblikk.

Marte Olsbu Røiseland

Kåret til verdens beste kvinnelige skiskytter i 2020, og går for Norge i den gule ledertrøya inn i 2021. Vi er stolt over å være med på Martes hytteprosjekt i Sirdal, som leverandør av kjøkken, vaskerom og bad. Marte er ei jordnær og flott jente, med sine røtter fra Froland og Sørlandet. Hun har bevist igjen og igjen at hun går for det beste - derfor velger hun også sin lokale kjøkkenprodusent, Sørlandskjøkken, som leverandør til hytteprosjektet sitt i Sirdal. Sammen holder vi også på med et spennende filmprosjekt, som skal ferdigstilles våren 2021.

Samarbeidspartnere 3
Vipers

Vipers er Sørlandets beste håndballag, og har de siste årene vært både Norges beste, og ett av Europas beste håndballag! Nå sikter de på øverste plassering i Champions League, og kjemper for å ta gull-pokalen innen 2023. Vi følger spent med!
Sørlandskjøkken heier frem jentehåndballen, og vi er stolt sponsor av Vipers, og vår egen Vipers-spiller Kristine Thomassen.