Samarbeidspartnere - Kjøkken fra Sørlandskjøkken | Kjøkkeninnredning
Samarbeidspartnere

Vi har flere samarbeidspartnere som vi setter stor pris på, og er stolt sponsor av flere store navn, som opererer både lokalt her på Sørlandet, og nasjonalt. Her kan du lese litt mer om våre samarbeidspartnere.

Palmesus

Palmesus er Skandinavias største strandfest, og Sørlandskjøkken er stolt sponsor. Hvert år samles nesten 40 000 festglade mennesker på Bystranda midt i Kristiansand sentrum for å oppleve uforglemmelige øyeblikk.
Vi ønsker også å bidra til unike og verdifulle øyeblikk. Enten man skal pusse opp boligen man vokste opp i som barn, eller skal bygge nytt hus med egen liten familie, mener vi at kjøkkenet har en helt særegen viktighet i et hjem, og at mange minner og uforglemmelige øyeblikk skapes der.

Marte Olsbu Røiseland

Kåret til verdens beste kvinnelige skiskytter i 2020, og går for Norge i den gule ledertrøya inn i 2021. Vi er stolt over å være med på Martes hytteprosjekt i Sirdal, som leverandør av kjøkken, vaskerom og bad. Marte er ei jordnær og flott jente, med sine røtter fra Froland og Sørlandet. Hun har bevist igjen og igjen at hun går for det beste - derfor velger hun også sin lokale kjøkkenprodusent, Sørlandskjøkken, som leverandør til hytteprosjektet sitt i Sirdal. Sammen holder vi også på med et spennende filmprosjekt, som skal ferdigstilles våren 2021.

Samarbeidspartnere 3
Sandnes ULF

Sandnes Ulf spiller i dag i OBOS-ligaen, og er en klubb bestående av over 1100 medlemmer. Klubben er en av Rogalands største barne- & ungdomsklubber,
med mer en 80 lag, fra 5 åringene til G50 der de eldste spillerne er 70 år!
Sandnes Ulf har ambisjoner om å være et topp 20-lag i Norge, forankret i regionen og bygget på økonomisk bærekraft.
Vi skal være tydelige på vårt samfunnsansvar om å utvikle barn og ungdom både på og utenfor banen.