Sirdal Hvit kjøkken

Sirdal Hvit kjøkken er en vakker shaker kjøkkenmodell, hvor man kan skape både koselig og lun stemning, men også kan fremstå herskapelig og flott.  Frontene er i supermatt utførelse, med nydelig, smal shaker -ramme og antifingermerke overflate. Fargen er nær klassisk hvit, som oppleves lys og myk etter lysforholdene i rommet. Dette er en vakker kjøkkenmodell som passer godt til mer markante håndtak, og her er den vist med vakre messinghåndtak, og kjøkkenkran i samme utførelse. Frontene har nydelige linjer, og er både moderne og klassisk på samme tid.

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkkendesignere har lang erfaring, og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.