Sirdal kjøkken

Sirdal kjøkken er en sort, supermatt kjøkkenmodell, med overflate i høy kvalitet, og i tidløs shaker- design. En kjøkkenmodell for de som ønsker et tidløst kjøkken med det lille ekstra.  Sirdal kjøkken kan være både moderne, og klassisk, og gjør seg spesielt fint i kombinasjon med lys eller røkt eik. Det er like nydelig på hytta, som i en herskapelig bolig. Her er den vist med todelte skuffer, og tynn kompaktlaminat benkeplate. 

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken hjelper deg med å forenkle prosessen, og leverer god kvalitet til fornuftig pris. Våre kjøkkendesignere har lang erfaring og er ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal se flott ut, det skal også gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.