Smarte løsninger - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Smarte løsninger

Et kjøkken skal ikke bare se lekkert ut, det skal også være plassutnyttet og godt innredet. Hos hos har vi mange smarte løsninger til innredning av kjøkkenskap, og skuffer. Våre kjøkkendesignere hjelper deg å innrede kjøkkenet etter akkurat dine behov. 

Image

Bestikkinnlegg

Bestikkinnlegg i eik

Med bestikkinnlegg i heltre lys eik, blir det like lekkert inni skuffene, som utenfor. Bestikkinnlegget i lys eik finnes i breddene 60 cm, 80 cm og 100 cm.

Bestikkinnlegg i plast

Praktisk inndeling til bestikk og sleiver, som er oversiktlig, og enkel å rengjøre. Bestikkinnlegget i plast finnes i breddene 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm, og 100 cm.

Bestikkinnlegg i stål

Fleksibel innredning i stål, hvor du kan flytte rundt på inndelingen som du ønsker. De ulike inndelingene kan lett tas ut, og rengjøres. Bestikkinnlegget i stål finnes i breddene 40 cm, 60 cm, 80 cm og 100 cm.

Smarte løsninger 19

Benkeskaps uttrekk

Et smalt skap som gjerne plasseres ved siden av kokesone, til krydder og kokebøker. Eller ved siden av vaskeskap, for oppbevaring av vaskemidler, kluter og oppvaskkost.

Smarte løsninger 21

Søppelsortering

Uttrekk for søppelsortering med forskjellig inndeling. Dette finnes både for høy skuff, og for mellomhøy skuff. Hvem sier at man kun kan ha søppelsortering under vasken?

Smarte løsninger 20

Høyskaps uttrekk

En super løsning for høyskap som står midt i en rekke. Da får man åpen tilgang fra begge sider, og god oversikt over alt som er i skapet. Kurvene kan flyttes opp eller ned, for å tilpasse det du ønsker å oppbevare.

Skuffeinnhold

Glassider

Våre dype skuffer kan utstyres med sideglass, slik at ingenting faller ut på siden av skuffen. På den måten blir skuffen nesten like dyp, som fronten. Sideglass kan kjøpes separat, og er også lett å ettermontere.

Kolonial inndeling

Sett med to bøyler og to skillevegger, som kan monteres i dype skuffer, for å holde oversikt og inndeling i skuffene. Disse kan kjøpes separat, og er enkle å ettermontere.

Krydderinnlegg i stål

Passer i den øverste skuffen, og gir deg orden i krydderbøssene dine. Finnes i str 40cm, 50cm og 60cm. Man velger selv om man ønsker hele bredden av skuffen til krydder.

Smarte løsninger 14

Metall hyller

Hvis man ønsker å skape romfølelse, og et åpent kjøkken, kan man velge åpne metallhyller i stedet for overskap. Disse hyllene har vi i forskjellige bredder, og henges fritt på vegg, eller sammen med flere, for å skape et spennende uttrykk i kjøkkenet ditt. Slik kan man vise frem sine vakreste ting, i stedet for å gjemme dem bort i skuffer eller skap.

Skuffeinnhold

Knivinnlegg i plast

Denne passer i bestikkinnlegget i plast, og holder knivene separat, slik at de ikke blir sløve.

Knivinnlegg i stål

Passer i storromsinnredning i stål. En fleksibel rominndeler i stål, hvor man kan flytte på inndelingen som man ønsker. Knivinnlegg kjøpes separat.

Storroms inndeling i stål

Fleksibel rominndeler i stål. Her er den vist med rulleinnlegg, hvor man kan ha folie og matplast på ruller. Rulleinndelingen kan kjøpes separat.

Gummimatter til skuff

Disse mattene passer perfekt i våre skuffer, og finnes i alle skuffestørrelsene våre. De gir skuffene en antiskli bunn, og gjør det enklere å rengjøre skuffene.

Utvalg av innvendige løsninger

Helkarusell med tett bunn

Hjørnekarusell med tett bunn. Passer i våre hjørneskap på 90cm x 90cm.

Helkarusell i stål

Hjørnekarusell med stålbunn. Passer i våre hjørneskap på 90cm x 90cm.

Opptrekk til kjøkkenmaskin

Enkelt opptrekk til benkeskap, med plass til kjøkkenmaskin.

Halvkarusell med tett bunn og uttrekk

Passer i våre rettveggshjørneskap. Kan både svinge, og trekkes helt ut.

Halvkarusell i stål

Hjørnekarusell med stålbunn. Passer i våre rettveggshjørneskap.

Strykebrett i skuff

Strykebrett som foldes sammen i skuff. Passer i 40cm og 50cm skuff. Praktisk å ha både på kjøkken, eller vaskerom.