Sørlandskjøkken Forus feirer ett år! - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Informasjon news

Sørlandskjøkken Forus feirer ett år!

Nå i September feirer Sørlandskjøkken Forus ETT ÅR i Stavanger! Og FOR et år det har vært. Vi er ydmyke og takknemlige for alle de gode kundene vi har hatt, og vi gleder oss til fortsettelsen! 

 

Sørlandskjøkken Forus

Midt i en hverdag med usikkerhet rundt pandemi, og nedstenging av landet friskt i minnet, åpnet Sørlandskjøkken dørene på Forus i Stavanger.  Og for et år det har vært!

Vi er takknemlige for alle de gode kundene vi har hatt, og muligheten til å vise frem hva en lokal kjøkkenprodusent kan levere. Men det har også vært noen utfordringer med å tilpasse seg hverdagen med pandemi og høyt smittevern. Teamet på Forus har jobbet med å ivareta, på best mulig måte, både kundene våre og de ansatte gjennom pandemien. Pandemi til tross, har Sørlandskjøkken Forus levert veldig gode resultater.  

 

Bruker pengene på hus og hjem

Som mange andre i byggebransjen, har Sørlandskjøkken hatt god økning i salg og produksjon det siste året. Kanskje fordi mange velger å bruke pengene sine på å pusse opp hjem og hytte, i stedet for å reise på ferie. Men også fordi kundene opplever det trygt å handle lokalt. Sørlandskjøkken lagerfører de fleste av kjøkkenmodellene, slik at vi har kunnet holde leveringstiden nede, i likhet med prisene. Og så langt i høst, vises ingen antydning til at folk slutter å pusse opp hjemme.

 

Rimelig kjøkken

Vi opplever at Sørlandskjøkken blir godt mottatt i Rogaland, og butikken er godt besøkt.  Nå, ett år etter åpningen, gledes vi over at vi har enda en heltids kjøkkendesigner på Forus, og totalt 3 kjøkkendesignere på teamet vårt i Stavanger. 

Alle kjøkken, bad og garderober blir produsert på Sørlandet. Dette gir Sørlandskjøkken flere fortrinn, som f.eks kort leveringstid, rimelige priser og høy kvalitet. Handler man hos Sørlandskjøkken får man både kortreist kvalitet, OG fornuftig pris. 

 

 

Sørlandskjøkken feirer ett år i StavangerFra venstre: Anette Stenstad, Linda Kathrin Horpestad og Anne Jakobsen.