Sørlandskjøkken + Marte Olsbu Røiseland - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Nyheter Sponsor

Sørlandskjøkken + Marte Olsbu Røiseland

Siden 2020 har Sørlandskjøkken vært stolt sponsor av skiskytterdronningen Marte Olsbu Røiseland, og heiet henne fremover! Nå har vi signert 3 nye sponsor-år med Marte, og det gledes!

 

Sørlandskjøkken + Marte Olsbu Røiseland = sant

Lokaljenta fra Froland, har teamet opp med lokal kjøkkenleverandør på Sørlandet! 

Vi er stolte over å få levere kjøkken, bad og garderobe til Martes hyttedrøm i Sirdal. Her har hun, og mannen hennes Sverre Olsbu Røiseland, bygget splitter ny hytte sammen med Sirdal Hytter&Hus, og Bertelsen og Garpestad. 

 Sørlandskjøkken + Marte Olsbu Røiseland = sant 3   Sørlandskjøkken + Marte Olsbu Røiseland = sant 2

 

Filmprosjekt

Sammen med et lokalt filmselskap, har Marte og vi i Sørlandskjøkken laget en sponsorfilm vi er veldig stolte av! Filmen er filmet i det vakre, og ville landskapet i Sirdal, hvor Marte ofte trener i off-season. Veiene oppover mot hytta, svinger og snor seg mellom bratte fjell og elveleiet, og krysser den kjente Dorgefoss med det bratte juvet under. Store deler av filmen er filmet på disse veiene, da Marte skulle ta seg en «rolig» treningstur, og vi hadde vårt svare strev, med å holde tritt med henne, selv da vi filmet med 4-hjuling. Ingen tvil om at denne jenta er rask på ski!

Har du hytte ellr bor i Sirdal, vil du kanskje kjenne deg igjen? 

Ta en titt her: 

 

Sørlandskjøkken Arendal

Sammen med kjøkkendesigner fra Sørlandskjøkken Arendal, har Marte og Sverre tegnet et fantastisk hyttekjøkken til den nye hytta.Valget falt på svart kjøkken, og modell Homme med trestruktur. 

For å få et mest mulig åpent kjøkken, har de valgt en hel vegg med høyskap på den ene siden, og ikke overskap på resten. Dermed har de god oppbevaringsplass, en stor og god kjøkkenbenk å jobbe på, samtidig som rommet virker åpent og luftig. Det er også klart at det hjelper med over fire meter takhøyde i kjøkkenet, smiler Marte.

 Sørlandskjøkken + Marte Olsbu Røiseland = sant 5  Sørlandskjøkken + Marte Olsbu Røiseland = sant 6

 

Sørlandskjøkken er stolt sponsor

I løpet av de neste 3 årene skal vi gjøre masse spennende sammen med Marte. Og kanskje aller mest spennede, er at Marte og Sverre er i gang med byggeplaner om nytt hus på Froland, hvor Sørlandskjøkken skal levere 2 kjøkken, vaskerom, 2 bad og 2 walk-in garderober. Vi gleder oss veldig til å kunne vise dere dere hva Marte og Sverre har i tankene for det nye hjemmet deres! 

 

Sørlandskjøkken + Marte Olsbu Røiseland

 

Les mer om Martes hytte her: https://www.sorlandskjokken.no/verdens-beste-velger-sorlandskjokken/