Sørlandskjøkken + Palmesus = sant - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Aktiviteter news Sponsor

Sørlandskjøkken + Palmesus = sant

 

Vi feirer vårt nye samarbeid med PALMESUS! Og i den anledning lanserer vi vår helt nye, og aldri før sett, musikkfilm med CLMD og Sørlandskjøkken!! Samtidig kjører vi TIDENES konkurranse, og trekker 4 vinnere som stikker av med Weekend VIP pass for seg selv og en venn til Palmesus 2022, OG 1 heldig vinner som vinner et splitter nytt kjøkken!! For å være med i trekningen må du gå inn på Palmesus Instagram, og følg instruksene! Lykke til!

 

Heftig samarbeid

Vi er utrolig stolt av samarbeidet vårt med Palmesus, og vi gleder oss enormt over å kunne vise dere denne musikkfilmen vi har laget i samarbeid med Palmesus og DJ CLMD!! Hør en helt ny låt fra CLMD, og se drømmen om å kunne samles sammen til hygge og fest med gode venner igjen snart!!

Sjekk ut filmen! 

 


 

 

 

Vinn et splitter nytt kjøkken

Du kan være med i trekningen hvis du går inn på Palmesus Instagram, og finner filmen!

4 heldige vinnere får et Weekend VIP pass for seg selv OG en venn til Palmesus 2022!! Og 1 heldig vinner kan vinne et kjøkken til en verdi av 50 000 kroner ink moms!!

*Premien inkluderer ikke hvitevarer, frakt eller montering, og vinneren må komme inn i en av våre tre butikker, og tegne kjøkken sammen med en kjøkkendesigner. Vi har butikker i Kristiansand, Arendal og Stavanger. 

 

VINNEREN TREKKES ONSDAG DEN 30 JUNI!! SÅ SKYNDT DEG!

 

 

Kjøkken inspirasjon 

Sørlandskjøkken leverer kortreiste kjøkken, produsert lokalt på Sørlandet, til overraskende lav pris! 

Hvis du er nysgjerrig på hvilke kjøkken vi har, kan du sjekke ut litt inspirasjon på vår Instagram