Sørlandskjøkken Stavanger - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Informasjon

Sørlandskjøkken Stavanger

Trenger du kjøkken, og bor i Stavanger?  Da kan du ta turen innom Sørlandskjøkken på Forus i Stavanger. Den åpnet i September 2020, og har allerede rukket å levere mange kjøkken i Stavanger og omegn. Hver dag kommer det inn hyggelige kunder, som trenger hjelp med kjøkkenprosjektet sitt, og vi er glade for å kunne hjelpe. 

 

Sørlandskjøkken Stavanger 4  Sørlandskjøkken Stavanger 5
Modell Lund: svart, supermatt og stilren kjøkkenmodell med antifingermerke overflate

 

Sørlandskjøkken Stavanger 

For deg som ikke kjenner til Sørlandskjøkken fra før, så er Sørlandskjøkken en lokal bedrift fra Sørlandet, som åpnet sin første butikk i Kristiansand i 2006. Vi produserer alle våre kjøkken, bad, vaskerom og garderober lokalt på Sørlandet, og kan derfor levere både kortreist og rimelig. Produksjonen vår er miljøsertifisert, og ligger på Lohnelier i Søgne. Her jobber det 11 menn og kvinner i full stilling med å produsere våre kunders kjøkkendrøm. I 15 år har vi produsert og levert kjøkken, bad og garderobe i Agder. Og da vi åpnet ny butikk i Stavanger, åpnet vi opp for å levere kjøkken hele veien vestover opp til Stavanger . 

 

Hils på våre kjøkkendesignere

 

Vi åpner butikk i Stavanger!  Anette Stenstad – Kjøkkendesigner og butikksjef 

 

Vi åpner butikk i Stavanger! 2Linda Horpestad – Kjøkkendesigner

 

Butikk på Forus 1Anne Jacobsen – Kjøkkendesigner

 

Tegner gratis

Hos Sørlandskjøkken Stavanger tegner vi gjerne på dagen, og hjelper deg med å designe et kjøkken som både er lekkert, og funksjonelt. Vi har dyktige, og erfarne, kjøkkendesignere som kan hjelpe deg med å utnytte rommet ditt til det fulle, samtidig som du får et kjøkken som er vakkert og har gode arbeidssoner. 

Vi tegner helt gratis, og etter at du har hatt tegnetime hos oss, får du med deg både tilbud og tegninger i hånda. Det er selvfølgelig helt uforpliktende å booke tegnetime hos oss, og det koster ingenting.  Du kan booke time hos oss her: https://www.sorlandskjokken.no/bestill-mote/

 

Sørlandskjøkken Stavanger 6Modell Mandal: Lys ask laminat front, med innfrest grep. En minimalistisk og stilren kjøkkenmodell.

 

Kort leveringstid

Vi leverer ferdige sammensatte skrog med innmat, og ikke flatpakket. Alt produseres og settes sammen på Sørlandet. Vi har nesten alle modellene våre lagerført, noe som betyr at vi har kort leveringstid. Dette gjør at vi også kan ha overraskende fornuftige priser. 

Bestiller du kjøkken fra Sørlandskjøkken, leverer vi det rett hjem til deg, og bærer det inn. 

 

Sørlandskjøkken Stavanger 7Modell Gimle: Lys eik laminat, slett front med trestruktur. En vakker trefront som er fin både til moderen og klassiske kjøkken.

 

Rimelig kjøkken

Fordi vi er lokale, og lagerfører våre kjøkken, kan vi levere kvalitetskjøkken til en overaskende fornuftig pris. Kom innom oss, og sjekk hva din kjøkkendrøm vil koste! Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idè og tegning, til montering hjemme hos deg. 

 

Sørlandskjøkken Stavanger 2Modell Hellesund: Hvit shaker- front med klassisk og tidløst design.

 

Besøk oss

Butikken vår ligger på Forus i Stavanger, nærmere bestemt Heiamyrå 19, 4031 Stavanger. Velkommen inn for en hyggelig kjøkkenprat!

 

 

 

Sørlandskjøkken  –  Nært og lokalt, raskt og enkelt