Spennende samarbeid - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Kjøkken news Sponsor Ukens innlegg

Spennende samarbeid

Denne vintersesongen har Sørlandskjøkken og skiskytterdronning Marte Olsbu Røiseland et kjempespennende samarbeid. I løpet av vinteren, skal Marte og mannen hennes bygge hytte i Sirdal, og har valgt Sørlandskjøkken som leverandør til både kjøkken, vaskerom og begge bad.

Nå har vi jobbet iherdig med å få på plass alle tegninger, og løsninger før skisesongen starter, om 4 dager, slik at hytta kan bli ferdig på nyåret! Og vi er veldig stolte av å være med på dette spennende hytteprosjektet!

 

Spennende samarbeid 1
Foto: Philm Reklame

 

Filmprosjekt

Samtidig som hytteprosjektet strider frem, har vi jobbet sammen med Marte og filmskapere fra Philm Reklame.

Philm Reklame er et lokalt filmselskap fra Kvinesdal, som har jobbet med mange store, og tunge aktører. Nå jobber de sammen med oss, for å lage en film om skiskytterdronningens hytteprosjekt i vakre Sirdal, og om Sørlandskjøkken. Dette er et filmprosjekt som varer over mange mnd, og vi er veldig spente på å vise dere resultatet når den blir ferdig.

 

Spennende samarbeid 2
Foto: Philm Reklame

 

Stolt sponsor

Sørlandskjøkken er stolte over å få være sponsor av Marte Olsbu Røiseland denne sesongen, og teller ned til sesongstart i Kontiolathi, Finland. Vi skal heie frem Marte, og vi skal heie frem Norge, i den mest spennende vinter- grenen – skiskyting!

 

Spennende samarbeid 14
Foto: Ingun Eikli