Trysnes kjøkken

Trysnes kjøkken er en lun og naturtro kjøkkenmodell hvor treets struktur og mønster preger frontene. Frontene er slette i mellombrun, røkt eik og gir kjøkkenet et rustikk uttrykk. Her vises kjøkkenet i kombinasjon med vår modell Farsund Sand på kjøkkenøyen og i kjøkkennisjen. Benkeplaten er i hvitpigmentert komposittstein med polert overflate, og kjøkkenet har toppmonterte håndtak i bronse. Trysnes kjøkken er utrolig vakker som helt kjøkken, men er også fin som åpne reoler i kontrast til en annen kjøkkenmodell.

Høy kvalitet

Alle våre kjøkken leveres med skuffer av type Antaro fra Blum, en av verdens største produsenter. Blum er også vår leverandør av hengsler. Solide skuffer som tåler opptil 65 kilo vekt. Hengslene er av høy kvalitet med demping. Alle skrog leveres ferdig sammensatt. Det forenkler montering og reduserer monteringstiden.

Funksjonelt

Sørlandskjøkken er opptatt av at kjøkkenet ikke bare skal ta seg godt ut, men også fungere i praksis. Våre kjøkken selgere har lang erfaring og vektlegger både det estetiske og det praktiske, og at kjøkkenet skal gjøre hverdagen enklere og fungere for arbeid, hverdagsliv og fest.