Vi åpner butikk i Stavanger! - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Aktiviteter Inspirasjon news

Vi åpner butikk i Stavanger!

Ny kjøkkenbutikk på Forus

 

 

Etter å ha levert kjøkken, bad og garderobe til sørlendinger i 15 år, åpner nå Sørlandskjøkken ny butikk i Stavanger. Nærmere bestemt på Forus. Vi er veldig glade og spente på dette nye kapittelet, og gleder oss til å ønske rogalendinger velkommen i den nye butikken vår i September!

Sørlandskjøkken- konseptet har vært en suksess på Sørlandet, og vi skal nå satse også i Rogaland.  I første etasje, i Heiamyrå 19, skal vi bygge opp en butikk på 330 m2, hvor vi vil vise hva vi kan levere.

Hos Sørlandskjøkken skal det være enkelt å handle kjøkken. Vi er et lite selskap som eies av 3 ansatte, og har butikk i Kristiansand og i Arendal. Kjøkkenene produseres i våre produksjonslokaler på Sørlandet, og sendes direkte ut til kunde. Vi satser på nærhet til kundene våre, og har ingen fordyrende eller forsinkende mellomledd. De fleste modeller kan være montert hjemme hos kunde, under 3 uker etter at kjøkkenet er bestilt. Vi hjelper deg med ditt prosjekt fra start, til levert produkt.

Vi har ansatt to flinke og erfarne kjøkkendesignere, Anette Stenstad og Linda Kathrin Horpestad, som dere vil treffe i den nye butikken.

Lurer du på noe, eller ønsker å pre-booke en uforpliktende kjøkkentime til etter åpning, kan dere kontakte butikken allerede nå på: 95 97 90 00.

 

Kjøkken i Stavanger

Dette blir en ny og spennende tid for oss i Sørlandskjøkken! Vi er en liten aktør i et stort marked, men likevel stor nok til å levere nærmere 700 kjøkken i året. Vi er stolte av vår produksjon på Sørlandet – at vi leverer ferdig sammensatte skrog til fornuftig pris – og at vi leverer høy kvalitet med kort leveringstid. Det er på tide at vi åpner opp for å levere kjøkken også vestover  til Stavanger, og ikke kun i Agder.

 

Daglig leder, og en av eierne, Rolf Kaafjord sier : «Butikken på Forus er en spennende satsing for Sørlandskjøkken. Vi tror konseptet vårt vil selge bra på Forus, men det er mange flinke konkurrenter også der. Skal vi lykkes, må vi jobbe knallhard i alle ledd, og det har vi tenkt å gjøre».

 

Ta kontakt med våre kjøkkendesignere:

Anette Stenstad
Kjøkkendesigner
Mail anette@sorlandskjokken.no

Foto: Anette Stenstad

 

Linda Kathrin Horpestad
Kjøkkendesigner
mail linda@sorlandskjokken.no

Foto:Linda Kathrin Horpestad

 

 

Følg med oss videre, for mer informasjon om åpningen, og bilder av den nye butikken! Vi gleder oss til å se dere der!