Den som venter på noe godt - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Kjøkken Oppussing Video

Den som venter på noe godt


Vi Maja-profilbildefølger Maja og familien hennes som trenger nytt kjøkken.
I rekkehuset på Lund bor Maja (29) med mannen Dan (38) og guttene Gabriel (10) og Vilmer (6 mnd).


 

 

Hei, hvor det går! Så var det gamle kjøkkenet revet bort, og vi lever i limbo med kjøleskap i ganga og kaffetrakter på verandaen.

Trusemannkoppen er med videre – enn så lenge...

Trusemannkoppen er med videre – enn så lenge…

Slik ser altså kjøkkenet ut etter rivedugnadsdagen vår:

IMG_1506 IMG_9943 IMG_9956

Denne ventetiden uten kjøkken er ikke for pyser. Rot og smuler overalt, og stooore utfordringer med å få seg et varmt måltid i løpet av dagen. Stress! Heldigvis hadde vi lagt inn en liten Italiatur (!) med perfekt timing! Tørre knekkebrød på verandaen og trist take-away ble i to uker erstattet med dette:

Pizza

pizzatidGarda

Så er vi vel hjemme igjen, og skal halvannen uke vente på montering. Det vil si ingen hjemmelagde middager, ingen oppvaskmaskin; dette lukter kaos og take-away…

Plastkopper og Grandis innkjøpt.

Plastkopper og Grændis innkjøpt…

 

Men! Jeg har gjort noe fornuftig i ventetiden etter at vi kom hjem, nemlig å finne gulv, velge farger til veggene og se på belysning! Med god hjelp fra venner som kan slikt, fikk jeg til slutt tatt et valg blant de maaaaange fargemulighetene, kjøpt inn malingsprøver på fire varianter, klattet litt på et panel som skal hives, og ikke minst – tatt en beslutning. Ikke verst!

Beslutningsvegring, lenge leve!

Beslutningsvegring, lenge leve!

Ser maling tørke… bokstavelig talt.

 

Responsen lot ikke vente på seg i husholdningen, og jeg kan nevne at kun én person her i huset var interessert i «rosa kjøkken», mens andre syns Dijon Yellow var en farge som drepte matlysten…. Så hvilken farge blir det, mon tro? 🙂 Følg med.