Optimisme for 2021 - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Informasjon news

Optimisme for 2021

Fredag var vi tilstede til Næringsforeningen Kristiansandregionens juleavslutning, hvor vi fikk presentert Økonomisk rapport for korona-året 2020, utarbeidet av Næringsforeningen og Sparebanken Sør, sammen med Aptum. Rapporten viser optimisme for 2021.

Hos Sørlandskjøkken ser vi også på 2021 med forsiktig optimisme. Vi åpnet ny butikk på Forus i September, og rogalendingene har tatt godt imot oss. Det er vi glade for. Samtidig ser vi at mange bruker mer tid hjemme, ønsker å pusse opp, og det hjelper vi gjerne med. Selv om første halvdel av 2020 viste svake tall, ble andre halvdel desto sterkere, med omsetning godt over budsjett. Dermed ligger Sørlandskjøkken an til ca 10% vekst i forhold til 2019, til tross for korona. 

Trenden i markedet viser at det er flere som tilbringer mye mer tid hjemme, og at mange bruker mer penger på oppussing av hjemmet eller hytta. Våre kunder setter pris på å handle hos en lokal kjøkkenprodusent, som kan levere kvalitet på kort tid, alltid ferdig sammensatte skrog, til veldig fornuftige priser. Og i et marked med andre kjøkkenleverandører som er avhengig av transport av hvert kjøkken fra utlandet, er det godt å vite at kjøkkenet du får fra Sørlandskjøkken, kun blir kjørt fra produksjonen vår i Søgne, og direkte ut til deg som kunde. Dermed sparer vi miljøet for langtransport, og øker lokal verdiskaping, og lokale arbeidsplasser. 

Nå nærmer julen seg, og vi ser spent mot neste år.

 

Les mer om rapporten i Fvn : https://www.fvn.no/nyheter/okonomi/i/R918Oa/det-er-optimisme-der-ute