Nyhet: Integrerte hvitevarer fra Siemens. - Kjøkkendesign til fornuftig pris

Inspirasjon Ukens innlegg

Nyhet: Integrerte hvitevarer fra Siemens.

Sørlandskjøkken tilbyr nå Siemens integrerte hvitevarer. 

Planer om å oppgradere hvitevarer til kjøkkenet?
Spør oss om integrerte løsninger, neste gang du tar kontakt.

Kunnskap møter de kunnskapsrike.
Siemens innbyggingsprodukter kan omdefinere matlagingsopplevelsen og kjøkkenatmosfære din. Hvert enkelt produkt utmerker seg på tre ulike måter: Med eksepsjonell teknologi, iøynefallende design og banebrytende innebygde løsninger. Hver funksjon er utviklet for å gjøre hverdagens rutiner litt mer ekstraordinære. Med dette kompetansegrunnlaget oppfyller Siemens de høyeste standardene, og kan posisjonere seg som en markedsleder for hvitevarer.

Løynefallende design.
Kjøkkenet skal representere din individuelle stil. Det gjør også dine innebygde produkter. De fullfører kjøkkenstilen med sin elegante design og førsteklasses materialer som både føles og ser eksepsjonelle ut. Tosone-designen gir produktene et perfekt match. Designtilpasningen gir deg mange muligheter til å kombinere produkter, og sluttresultatet er alltid enestående.

I tillegg er TFT Touchdisplayet rent og tidløst når det slås på. Når det er i bruk oppfyller det intuitive brukergrensesnittet alle krav til et display – berøringsnavigasjon som er enkel å håndtere og brukervennlig helfargestruktur.
Kjøkken

Spennende innovasjoner.
Ny teknologi kan gjøre hver dag mindre hverdagslig ved å overraske med nye og spennende muligheter. For eksempel hyperFresh premium som holder maten frisk opptil tre ganger lengre.
Kjøkken
Eller platetoppen flexInduction plus som gjør det mulig å flytte gryter og stekepanner nesten fritt rundt mens kokesonene tilpasser seg til kokekarets størrelse.
Kjøkken

Med ovnens varioSpeed-funksjon kan du også redusere tilberedningstiden med opptil 50 % – justert akkurat til resterende tid, uten å kompromisse på resultatet.

Og etterpå tar apparatene dine til og med hånd om rengjøringen: brilliantShine System gir de mest skinnende og tørre resultatene for oppvasken din
Kjøkken
Ovnen rengjør seg selv med activeClean®-funksjonen som gjør alle matlagingsrester til aske. Siemens slutter nemlig aldri å utfordre apparatene sine for å overgå dine forventninger.
Kjøkken

Unike løsninger.
Åpne kjøkken er ikke bare en trend, men en løsning for å integrere matlagingsplassen i stuen. For denne typen kjøkkenstil er det spesielt viktig å ha et kraftig ventilasjonssystem som fjerner kjøkkenlukt før den får sjansen til å spre seg. inductionAir System renser luften samtidig som den er helt integrert i platetoppen. Men det finnes flere andre alternativer og stiler for integrering av ventilasjon på en perfekt måte på kjøkkenet ditt.
Kjøkken
Kreativiteten din har ingen begrensninger lengre når det gjelder planlegging av kjøkkenet ditt. Med modularFit kan også kjøleskapet og fryseren din kombineres akkurat slik du ønsker det. Da får du en plettfri tilpasning uten at det dannes fukt mellom produktene. Mulighetene er endeløse med de mange tekniske løsninger som Siemens kan tilby.

Home Connect: Bruk dine hvitevarer uansett hvor du er.
En verden av teknologiske innovasjoner er i stadig utvikling. Trinn for trinn blir flere og flere produkter mer tilkoblet og intelligente. Denne utviklingen kan også komme inn i hjemmet ditt med Wi-Fi-tilkoblet Siemens Hvitevarer og Home Connect.
Opplev de spennende mulighetene og funksjonene i detalj.

En verden av muligheter knyttet til ditt hjem.
– Ta det neste skrittet inn i fremtiden og oppdag hvordan nye forbindelser gir ditt daglige liv en ny tur med Siemens og Home Connect.
Wi-Fi-tilkoblede hvitevarer kan allerede bli servert via Home Connect-appen. Men nå forbinder denne teknologien enhetene dine med ulike partnere – og gjør hjemmet ditt til et tilkoblet hjem. Denne forbindelsen skaper nye muligheter og muligheter som beriker hverdagen. Åpne opp for en nyskapende livsstil og la fremtiden komme inn i hjemmet ditt.
Kjøkken

Oppdag Home Connect
Kjøkken
Oppdag Home Connect-appen som lar deg styre alle dine WiFi-tilkoblede hvitevarer fra Siemens med et enkelt brukergrensesnitt. Home Connect-appen har også et demonstrasjonsmodus der du kan teste ulike funksjoner før du bestemmer deg for å kjøpe et Siemens-produkt med Home Connect-funksjoner. Appen er kun tilgjengelig på engelsk.
Last ned Home Connect-appen gratis:

Last ned fra App Store
Last ned fra Google Play Store

IFTTT: Opprett individuelle brukssituasjoner ved å koble Siemens-husholdningsapparater med Home Connect til andre enheter og tjenester.
Home Connect og IFTTT er en plattform som kobler sammen tjenester. Her kan du utforske individuelle brukssituasjoner for Wi-Fi-tilkoblede Siemens hvitevarer, som gir nye og spennende muligheter i hverdagen. Bruk IFTTT-appen eller besøk ifttt.com for å lage de såkalte «Applets» som kobler ditt Siemens-produkt med andre tilkoblede produkter, tjenester og programmer du bruker i ditt daglige liv. For eksempel. Få ditt tilkoblede belysningssystem til å automatisk skifte farge så snart Siemens-vaskemaskinen er ferdig, eller lag morgenkaffen din automatisk etter søvnkvaliteten.
Kjøkken
Kjøkken